NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Νέες ιδέες και έμπνευση στο πρώτο TEDxDUTH

Νέες ιδέες και έμπνευση στο πρώτο TEDxDUTH
18_11_2019 | 12:34
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το πρώτο TEDxevent του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το οποίο φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia.

Με θέμα της διοργάνωσης το «Άτομο», προς τιμήν του μεγάλου αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Δημόκριτου, μελετήθηκε η φυσικοχημική του υπόσταση, οι ενστικτώδεις συμπεριφορές και η δίψα για εξέλιξη.

Οι ομιλητές μετέδωσαν τον παλμό του πρώτου TEDxDUTH, ενέπνευσαν το κοινό και έγιναν ένα μαζί του. Αποδείχτηκε ότι το άτομο τελικά κόβεται σε κομμάτια, μα στο τέλος κάθε ένα από αυτά είχε φωτιστεί με νέες σκέψεις και όνειρα έτοιμο να οδηγήσει στην υλοποίησή τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με παρουσιάστρια τη Νικολέττα Ράλλη, διενεργήθηκαν τρία performances: η Ανθή Κοσμά κατέρριψε τα όρια σκηνής και κοινού, οι Lindy Hop Xanthi χόρεψαν κοινωνικά σε ρυθμούς που ξεσήκωσαν τον κόσμο και τέλος οι Jam Experiment γέμισαν τον χώρο με την μουσική τους. Παράλληλα τα περίπτερα που υπήρχαν στον χώρο έφεραν κοντά τις φοιτητικές ομάδες των τεσσάρων πόλεων της Θράκης ενώ τα πέντε workshops έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να έρθει σε επαφή με καινοτόμες ομάδες.

Το πρώτο TEDxDUTH τελείωσε, συνεχίζοντας την πορεία του στις πόλεις της Θράκης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr