NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Yahoo Japan και η υπηρεσία messaging Line προχωρούν σε συγχώνευση

Η Yahoo Japan και η υπηρεσία messaging Line προχωρούν σε συγχώνευση

Η SoftBank ανακοίνωσε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία για συγχώνευση με την Z Holdings (τη θυγατρική της SoftBank που ήταν γνωστή ως Yahoo Japan) και τη Line Corp, γνωστή από τις υπηρεσίες messaging που προσφέρει. Η συγχώνευση αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2020.

Η SoftBank και η Naver, η ιδιοκτήτρια της Line, θα κατέχουν το 50% μιας νέας εταιρείας που θα λειτουργήσει τη Line ΚΑΙ ΤΗΝ Z Holdings. Με την ένωση, η SoftBank και η Naver ελπίζουν ότι θα τοποθετήσουν καλύτερα τη δικτυακή πύλη αναζήτησης Yahoo Japan, την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων της Line και τις άλλες επιχειρήσεις τους, για να ανταγωνιστούν προτάσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα.

Στην ανακοίνωσή της, η SoftBank δήλωσε ότι «στην αγορά του διαδικτύου, οι υπερπόντιες εταιρείες, ιδιαίτερα εκείνες που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα, κυριαρχούν συντριπτικά και ακόμα και όταν συγκρίνεται το μέγεθος των επιχειρήσεων, υπάρχει σήμερα μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών και εκείνων σε άλλες ασιατικές χώρες εκτός από την Κίνα».

Με πληροφορίες από Techcrunch

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr