NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

11ο Open Coffee Heraklion: Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα;

11ο Open Coffee Heraklion: Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα;
20_11_2019 | 11:20
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το 11ο Open Coffee Heraklion θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης. Στις 18:00 θα ξεκινήσει το coffee chat ενώ οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 18:30.

Στη συνάντηση θα ακουστούν οι ιστορίες από δύο επιτυχημένες startups, από τη δράση του Endeavor Greece και μία ακαδημία διαφορετική από τις άλλες.

Σάκης Τριανταφυλλάκης, ESG (Entrepreneur Selection & Growth) Manager | Endeavor Greece (endeavor.org.gr)

Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα; Τι χρειάζεται για να μεγαλώσει και να ωριμάσει; Ποιες εταιρείες κάνουν τη διαφορά κι έχουν το μεγαλύτερο impact; Η περίπτωση της Endeavor στην Ελλάδα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από τις δράσεις της, αλλά αξίζει να δούμε, επίσης, πώς ξεκίνησε και πώς έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη entrepreneurial οικοσυστημάτων στις χώρες που έχει δραστηριοποιηθεί.

Γιάννης Χαραλαμπάκης, Ηλεκτρολόγος Μηχ/κος & Μηχ/κος Η/Υ - Co-founder | NovelTech (noveltech.gr) & HotelToolbox (hoteltoolbox.gr)

O Γιάννης θα μιλήσει για την πορεία του HotelToolbox, μιας καινοτόμου πλατφόρμας η οποία οργανώνει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι καθημερινές λειτουργίες ενός ξενοδοχείου. Θα παρουσιάσει το ταξίδι της ιδέας του που έχει καταφέρει να μπει σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και να επιλεχθεί ανάμεσα στις 10 ομάδες του πρώτου accelerator για τον τουρισμό του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου Ελλάδος, το CapsuleT. Ποια είναι η ομάδα πίσω από την εταιρεία, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας και πώς είναι η έως τώρα εμπειρία με VC funds;

Μανούσος Πεδιαδίτης, Χημικός MBA - Founder | Bioaroma Crete (bioaroma.gr)

Η Bioaroma Crete είναι μια “πράσινη” εταιρεία βιολογικών καλλυντικών και αρωμάτων που έχει έδρα τον Άγιο Νικόλαο. Ο Μανούσος θα μιλήσει για την καινοτόμα στο χώρο των φυσικών καλλυντικών εταιρεία του, το ξεκίνημα, την παραγωγή, την αλλαγή της στρατηγικής και το rebranding που χρειάστηκε και, τελικά, την ανάδειξή της ως μία από τις 5 καλύτερες εταιρείες φυσικών καλλυντικών στον κόσμο για την κατηγορία “Βιώσιμη Συσκευασία” στα Sustainable Beauty Awards ανάμεσα σε άλλες 100 εταιρείες κολοσσούς στον τομέα των φυσικών καλλυντικών.

Εκτός από τις ομιλίες, αυτή τη φορά θα υπάρχει και μία μικρή παρουσίαση από την ομάδα “Social Hackers Academy” (socialhackersacademy.org) που ιδρύθηκε το 2017 με στόχο την ομαλή ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων για ίσες ευκαιρίες και ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας. Οι ωφελούμενοί της, που απαρτίζονται από πρόσφυγες, μετανάστες και ανέργους, εφοδιάζονται με εργαλεία, δεξιότητες και την κατάλληλη τεχνολογική εκπαίδευση ώστε να ενταχθούν και να συνδεθούν με την αγορά εργασίας. Τα μαθήματά της γίνονται και στο Ηράκλειο! Έλα στο Open Coffee Heraklion για να μάθεις περισσότερα.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις περιορισμένες. Γι’ αυτό δήλωσε τη συμμετοχή σου εδώ.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion

Το epixeiro.gr υποστηρίζει την εκδήλωση σαν χορηγός επικοινωνίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr