NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Pop Up disABILITY AWAREness escape room: Ένα εργαστήρι για την ισότητα χωρίς περιορισμούς

Pop Up disABILITY AWAREness escape room: Ένα εργαστήρι για την ισότητα χωρίς περιορισμούς
20_11_2019 | 12:23 20_11_2019 | 12:27
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Kinitro και το βιωματικό εργαστήρι εξοικείωσης με την Αναπηρία Labyrinth of Senses σε συνεργασία με το Erasmus Student Network Greece, διοργανώνουν ένα διαδραστικό Pop Up disABILITY AWAREness escape room, αυτή την Κυριακή 24/11 από τις 12:00-18:00, στην Άτλαντος 22 στα Κάτω Πατήσια, πλησίον του σταθμού.

Στόχος τους, να φέρουν την κοινότητα Erasmus+ και τους ντόπιους σε αλληλεπίδραση, σε ένα δημιουργικό, ασφαλές περιβάλλον μάθησης, μέσα από τη Μη Τυπική Εκπαίδευση.

Η εκδήλωση έχει χρηματοδοτηθεί από τον οργανισμό ESAA (Erasmus+ Student and Alumni Alliance), που φέρνει κοντά την Erasmus Mundus Students and Alumni Association (EMA), το Erasmus Student Network (ESN), το garagErasmus (gE) και το OCEANS Network. Φέρνοντας σε επαφή όλους τους φοιτητές ανταλλαγής που υποστηρίζονται οικονομικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιουργείται μια δυναμική πλατφόρμα δικτύωσης, επαγγελματικής ανέλιξης και διαπολιτισμικής μάθησης, ενώ παράλληλα προωθούνται η Ευρωπαϊκή Ανώτατη Εκπαίδευση και η παγκόσμια συνεργασία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr