NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Δωδώνη: Αυξητικές τάσεις στην κατανάλωση παγωτού και τους χειμερινούς μήνες

Δωδώνη: Αυξητικές τάσεις στην κατανάλωση παγωτού και τους χειμερινούς μήνες
20_11_2019 | 13:31 20_11_2019 | 13:32
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Το 2019 αποδείχτηκε μια χρονιά με σταθεροποιητικές τάσεις για την εταιρεία ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ ΑΒΕΕ, αντισταθμίζοντας τις απώλειες της δύσκολης άνοιξης στην αγορά του παγωτού, με μια δυνατή καλοκαιρινή και τουριστική σεζόν. Η ελληνική εταιρεία παγωτού προσβλέπει σε καλά αποτελέσματα μέχρι το κλείσιμο του χρόνου.

H ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ παράλληλα με την αναδιάρθρωση του δανεισμού της σε συνεργασία με τις τράπεζες, «συνεχίζει με σταθερά βήματα την πορεία της, επενδύοντας σε υπάρχουσες αλλά και σε νέες κατηγορίες».

Η ανάπτυξη νέων προϊόντων με συμπληρωματική εποχικότητα, όπως είναι η σοκολάτα, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας. Η σοκολάτα δωδώνη είναι χειροποίητη, με μικρή παραγωγή, έτσι όπως είθισται σε premium προϊόντα.

Όπως δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Χαράλαμπος Σαββίνος: “Η παγκόσμια τάση για ευζωία και υγιεινή διατροφή στρέφει τον Έλληνα καταναλωτή προς την αναζήτηση ποιοτικών Α’ υλών, τις οποίες η δωδώνη τις είχε στο DNA. Επενδύουμε σε έρευνα και διευρύνουμε τις κατηγορίες παγωτού για να καλύψουμε τις νέες διατροφικές προτιμήσεις που προκύπτουν από αυτήν ακριβώς την τάση - σε gluten-free, lactose-free, dairy-free & vegan – ώστε να ανταποκρινόμαστε δυναμικά σε αυτήν τη νέα αγορά που αναπτύσσεται ταχύτατα.”

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr