NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

To Facebook ενσωματώνει feature του Instagram στην πλατφόρμα του

To Facebook ενσωματώνει feature του Instagram στην πλατφόρμα του

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα για θέματα τεχνολογίας TechCrunch, το Facebook σχεδιάζει να ενσωματώσει στην πλατφόρμα του feature του Instagram, δημιουργώντας ένα υβρίδιο των δύο γνωστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, το feature του Facebook ονομάζεται Popular Photos και επισυνάπτει μια συνεχή ροή αλγοριθμικά επιλεγμένων φωτογραφιών κάτω από την προβολή φωτογραφιών του news feed σε πλήρη οθόνη. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας στο Facebook η οποία μοιάζει σε πολλά με το feed του Instagram.

Το νέο γνώρισμα του Facebook αναμένεται να προσφέρει μια πιο άνετη περιήγηση η οποία παρακάμπτει την ανακατεύθυνση μέσω link, την ανανέωση των status και άλλου είδους περιεχόμενο που «γεμίζει» το news feed του εκάστοτε χρήστη.

Σύμφωνα με το TechCrunch, το περιεχόμενο μορφής κειμένου του Facebook μοιάζει ολοένα και πιο κουραστικό συγκριτικά με πλατφόρμες με βάση την οπτική επικοινωνία όπως το Instagram, το Snapchat και το TikTok.

Εκπρόσωπος του Facebook επιβεβαιώνει πως το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δοκίμαζε το feature Popular Photos κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Η δοκιμή αυτή έχει πλέον ολοκληρωθεί αλλά η ομάδα αναμένεται να επαναλάβει εκ νέου τις δοκιμές με νέο περιεχόμενο. Η εταιρεία αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το νέο feature.

Με πληροφορίες από Tech Crunch

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr