NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η Lancom παραδίδει την πρώτη 10G διασύνδεση σε τελικό πελάτη στην Ελλάδα

Η Lancom παραδίδει την πρώτη 10G διασύνδεση σε τελικό πελάτη στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην επικράτεια, η Lancom πέτυχε την παροχή διασύνδεσης οπτικών κυκλωμάτων 10G σε τελικό πελάτη, με τρεις εμπορικές τοποθεσίες στη Θεσσαλονίκη και μια στην Αθήνα.

Πρόκειται για μισθωμένα κυκλώματα Direct Internet Access (DIA), με εγγυημένο και συμμετρικό εύρος ταχύτητας, καθώς και εγγυημένο μέγιστο latency, jitter και packet loss.

Η υπηρεσία συνοδεύεται από SLA, που προβλέπει 24ωρη απαίτηση λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης, με συγκεκριμένους χρόνους απόκρισης. Η παροχή των κυκλωμάτων αυτών, «γίνεται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Lancom, μέσω του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών της, το οποίο υποστηρίζει ταχύτητες Nx10G, ενώ έχουν αυτόματο failover με ασύρματες μικροκυματικές ζεύξεις στην περίπτωση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας του οπτικού δακτυλίου».

Οι συνδέσεις αυτές απευθύνονται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που απαιτούν υψηλές επιδόσεις, επιτάχυνση των εργασιών τους και αυξημένη κερδοφορία, χάρις στην αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr