NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

H Covve εξασφαλίζει επένδυση από τη Metavallon VC

H Covve εξασφαλίζει επένδυση από τη Metavallon VC

Η COVVE, εξασφάλισε επένδυση από τη Metavallon VC. Η νέα επένδυση έχει σαν στόχο να επιταχύνει την ανάπτυξη της εταιρείας.

Η Covve ιδρύθηκε από τον Γιάννη Γαβριηλίδης και τον Αλέξανδρο Πρωτογερέλλη, οι οποίοι ήθελαν να δημιουργήσουν μία τεχνολογία που θα άλλαζε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι καλλιεργούν, αναπτύσσουν και εκμεταλλεύονται τις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Έτσι με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, ανέπτυξαν ένα λογισμικό που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παραμένουν σε επαφή με τις πιο σημαντικές τους επαφές αλλά και να αναπτύσσουν διαρκώς το δίκτυό τους. Η εφαρμογή που έχουν σχεδιάσει και αναπτύξει στην Covve αναγνωρίζει και αποθηκεύει στοιχεία από τις επαγγελματικές κάρτες του χρήστη ανεξαρτήτως γλώσσας. Επίσης, αξιοποιεί δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να διατηρεί μία ενημερωμένη λίστα επαφών και να επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν αυτούς που χρειάζονται. Υπενθυμίζει στους χρήστες να διατηρούν ενεργή σχέση με τους ανθρώπους του επαγγελματικού τους δικτύου, χρησιμοποιώντας έξυπνες υπενθυμίσεις και τους δίνει την τέλεια δικαιολογία για να επικοινωνήσουν με τις επαφές τους, βρίσκοντας σημαντικά νέα που επηρεάζουν την εταιρεία και τον κλάδο στον οποίο εργάζονται.

Σήμερα, η εφαρμογή διαχείρισης επαφών και επαγγελματικών σχέσεων και η πλατφόρμα της Covve, βοηθούν επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, να διαχειρίζονται, να εκμεταλλεύονται και να διευρύνουν συνεχώς το επαγγελματικό τους δίκτυο. Η προηγμένη και αποκλειστική τεχνολογία της Covve, έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί με ταχύτητα και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες. Απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) που αναμένεται να φτάσει τα 82 δισ. ευρώ έως το 2025 με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 12%.

Η αρχική απήχηση της εταιρείας σε 100.000 ενεργούς χρήστες σε περισσότερες από 120 χώρες - κυρίως στην Αμερική και την Ευρώπη - δείχνει μία έντονη παγκόσμια επιθυμία για το προϊόν της Covve. Παράλληλα οι στρατηγικές συνεργασίες που έχει συνάψει με την Deutsche Telekom και τη Nokia για ενσωμάτωση του προϊόντος σε ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, αποτελούν σημάδια μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης επιχείρησης και μιας επιτυχημένης στρατηγικής επέκτασης.

Με την πρόσφατη επένδυσή της η Covve, στοχεύει στο να εισχωρήσει γρηγορότερα στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των προγραμμάτων διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM). Σκοπεύει να επεκταθεί μέσα από ένα B2C2B μοντέλο, προωθώντας κατά κύριο λόγο την εφαρμογή που έχει αναπτύξει για κινητά, καθώς η αγορά εφαρμογών CRM κινητής χαρακτηρίζεται από χαμηλότερο ανταγωνισμό.

Η νέα επένδυση θα επιταχύνει την ανάπτυξη και την εμπορευματοποίηση όπως εξηγεί ο Γιάννης Γαβριηλίδης: «Είμαστε σε ένα κομβικό στάδιο, με ένα προϊόν που έχει επιτύχει στην αγορά μέσω δοκιμασμένων καναλιών προσέλκυσης πελατών και έχει θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Η επένδυση στοχεύει στο να χρησιμοποιήσουμε τα κανάλια αυτά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα και παράλληλα στο να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε την καινοτομία του παρεχόμενου προϊόντος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Metavallon VC και τους νέους ιδιωτικούς επενδυτές μας και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε την Covve στην ηγετική πλατφόρμα διαχείρισης επαγγελματικών σχέσεων.»

Προσθέτωντας ο Γιώργος Καραντώνης, συνέταιρος της Metavallon VC είπε: «Στην ιδρυτική ομάδα της Covve αναγνωρίσαμε μία ιδανική ισορροπία μεταξύ επιχειρηματικών ικανοτήτων και άριστης τεχνογνωσίας. Ο Γιάννης από τη μία είναι ένας φιλόδοξος επιχειρηματίας, που έχει τις ικανότητες που χρειάζονται για τη δημιουργία μιας διεθνούς εταιρείας αλλά και το ταλέντο που χρειάζεται για να την παρουσιάσει σε πελάτες, συνεργάτες και μελλοντικούς επενδυτές. Ο Αλέξανδρος από την άλλη είναι ένας εξαιρετικός μηχανικός που χτίζει συστηματικά την τεχνολογική υποδομή της εταιρείας για να υποστηρίξει αυτό ακριβώς το όραμα. Όσον αφορά δε την αγορά που απευθύνεται η εταιρεία, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παρόλο που η αγορά των CRM είναι συνωστισμένο και ανταγωνιστική, περισσότερο από το 30% των ανθρώπων συνεχίζουν να χρησιμοποιούν excel η χαρτί για να διαχειριστούν τις επαφές τους. Πιστεύουμε συνεπώς ότι η Covve έχει σημαντικές πιθανότητες να καλύψει αυτό το κενό και να αναπτυχθεί δυναμικά.»

Σχόλια

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr