NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

2design Jewellery: «Παντρεύοντας» την τέχνη με την τεχνική

28_11_2019

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Με σπουδές πάνω στο Interior Design, το Design Υφάσματος και με ανησυχίες πάνω στην πρωτότυπη ιδέα, ενδιαφέρον πάντα για τη μόδα και τους συνδυασμούς χρωμάτων, η δημιουργός Έλενα Κωνσταντινοπούλου ξεκίνησε να συνθέτει κοσμήματα για τις φίλες της.

Αυτή η ενασχόλησή της εξελίχτηκε και άρχισε να γίνεται διαρκής ανάγκη δημιουργίας και έκφρασης. Κάπως έτσι, το 2013 γεννήθηκε η 2design jewellery. Πρόσφατα, στο δημιουργικό team της 2design jewellery προστέθηκε νέο μέλος, ο Κωνσταντίνος Αθανασίου.

Όπως τονίζει η Έλενα Κωνσταντινοπούλου, «με συνεχής διαρκή ανάγκη για δημιουργία, ξεκίνησα αρχικά να συνθέτω κοσμήματα σαν χόμπι για τις φίλες μου. Κάπως έτσι γεννήθηκε το 2013 το 2design Jewellery».

«Πρόσφατα, στο δημιουργικό team 2design Jewellery προστέθηκα και εγώ και σαν μηχανολόγος καταφέραμε να δώσουμε μια νέα κατεύθυνση και να παντρέψουμε την τέχνη με την τεχνική» αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αθανασίου.

«Πηγή έμπνευσης είναι η αρχιτεκτονική, οι μορφές της φύσης, διάφορα γεωμετρικά σχήματα. Kαι έτσι καταφέραμε να ισορροπήσουμε μεταξύ της αυστηρότητας και της δημιουργίας».

«Τα υλικά των κοσμημάτων μας θυμίζουν πάρα πολύ τον ελληνικό μινιμαλισμό και την αυστηρότητα των γεωμετρικών στοιχείων», ενώ για την ανταπόκριση του κοινού αναφέρεται ότι «είναι πολύ θετική, είναι όλων των ηλικιών και αυτό μας εκπλήσσει ιδιαίτερα».

Μια χρονολογία ορόσημο στο 2design Jewellery είναι η συμμετοχή της στο A Jewel Made In Greece που έγινε στο Ζάππειο, όπου και πήρε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε πολλούς δημιουργούς κοσμημάτων.

Στόχος τους είναι το 2design Jewellery να αποτελέσει ένα αναγνωρίσιμο brand βασισμένο στην πρωτοτυπία των προϊόντων και των υλικών.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr