NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Στο επίκεντρο η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Κίνας

Στο επίκεντρο η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Κίνας

Στις 25/11/2019, στα γραφεία του Ελληνοκινεζίκου Εμπορικού, Βιομηχανικού, Τουριστικού και Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, ο αντιπρόεδρος κύριος Νικόλαος Γιαννίδης υποδέχθηκε 15μελή αποστολή Αντιπροσωπείας της Ζώνης Ελεύθερου Εμπορίου και της Γενικής Διεύθυνσης του Τελωνείου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Το επίκεντρο της συνομιλίας αφορούσε τις επιχειρηματικές σχέσεις των δύο χωρών καθώς και την ανάπτυξη και βελτίωση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Γιαννίδης, καλωσόρισε θερμά την Αντιπροσωπεία. Στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προώθηση της οικονομικής δραστηριότητας σε βασικά πεδία μεταξύ των δύο χωρών και ευχήθηκε να υπάρξει στενή και εποικοδομητική συνεργασία.

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία επεσήμανε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της κινεζικής αγοράς για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και έδειξε μεγάλη θέληση για την περαιτέρω βοήθεια των Τελωνείων στο να φτάσουν τα προϊόντα στην Κίνα με γρήγορο τρόπο και ασφάλεια.

Επιθυμία όλων είναι η διεύρυνση συνεργασιών μεταξύ των δύο πλευρών, η διευκόλυνση και επιτάχυνση των τελωνειακών διαδικασιών καθώς και η προώθηση των ελληνικών προϊόντων μέσω διαδικτύου με την χρήση E-commerce εφαρμογών.

Τέλος δόθηκε υπόσχεση για στενότερη συνεργασία των δύο πλευρών στο μέλλον στα πλαίσια της ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Κίνας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr