NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Παράταση υποβολής αιτήσεων στην δράση «Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας»

Παράταση υποβολής αιτήσεων στην δράση «Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας»

Δημοσιεύθηκε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης έργων στη Δράση «Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας / ΣΣΚ» - 1η Πρόσκληση «Φορέας Αρωγός» έως τη Δευτέρα 23/12/2019 και ώρα 14.00.

Βασικός στόχος της Δράσης είναι η ενίσχυση ολοκληρωμένων δομών αναδυόμενων ή/και υφιστάμενων συνεργατικών σχηματισμών. Οι δομές θα υλοποιηθούν από Φορείς με εμπειρία στην υποστήριξη της καινοτομίας και της υγιούς επιχειρηματικότητας. Η Δράση στοχεύει επίσης στην ανάπτυξη και αξιοποίηση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας με διεθνή αναγνώριση και υψηλό βαθμό ανταγωνιστικότητας. Οι επιχειρήσεις των ΣΣΚ μπορούν να χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες, καινοτόμες παραγωγικές διαδικασίες (process level), διοικητική/οργανωτική καινοτομία (system level), κ.α.

Ως «Δικαιούχος Φορέας» στη παρούσα πρόσκληση χαρακτηρίζεται η νομική οντότητα (Φορέας Αρωγός) που θα διαχειριστεί τον Συνεργατικό Σχηματισμό Καινοτομίας και δύναται να είναι δημόσιος ερευνητικός/τεχνολογικός φορέας, επιχείρηση, νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr