NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Η Classter διακρίνεται σε διεθνή και εθνικό διαγωνισμό για startups

Η Classter διακρίνεται σε διεθνή και εθνικό διαγωνισμό για startups

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η startup Classter, στο πλαίσιο δύο διαγωνισμών που διεξήχθησαν πρόσφατα. Πιο συγκεκριμένα, η Classter αναδείχθηκε σε μια από τις 5 κορυφαίες νεοφυείς εταιρίες στον διαγωνισμό Start-ups d.Day 2019 του ΣΕΠΕ και εθνικός φιναλίστ στην κατηγορία Start-up of the Year στα South Europe Startup Awards.

Τη Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, στα πλαίσια του Digital Economy Forum 2019 που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Ε.), η Classter ήταν μια από τις 5 εταιρίες που επιλέχθηκαν να παρουσιάσουν το προϊόν τους ανάμεσα σε 30 ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις.

Ο Ιδρυτής και CEO της Classter, κ. Νίκος Νίκου, παρουσίασε τα οφέλη της λύσης συστήματος διαχείρισης μάθησης και εκπαιδευτηρίου Classter και τη διεθνή απήχηση της πλατφόρμας η οποία αριθμεί περισσότερους από 500.000 χρήστες σε περισσότερες από 20 χώρες.

Κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ παρευρεθήκαν στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς.

Ο κύριος Μητσοτάκης πέρασε από το περίπτερο της Classter όπου και ενημερώθηκε προσωπικά από τον κ. Νίκου για την πορεία της Classter στην παγκόσμια αγορά και τις λύσεις που προσφέρει σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Επιπλέον η Classter αναδείχθηκε σε εθνικό φιναλίστ στην κατηγορία Start-up of the Year στα περιφερειακά βραβεία νεοφυούς επιχειρηματικότητας South Europe Startup Awards. Τα SES Awards αναδεικνύουν μέσα από ψηφοφορία του κοινού σε ανοικτή πλατφόρμα τα καλύτερα ταλέντα και εταιρείες του νεοφυούς οικοσυστήματος σε 7 χώρες της Νότιας Ευρώπης (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μάλτα, Ελλάδα, Κύπρος) και αποτελούν κομμάτι των Global Start-up Awards. To Classter διεκδικεί τον τίτλο του Start- up of the Year σε επίπεδο Νότιας Ευρώπης μέσω ψηφοφορίας στην πλατφόρμα του διαγωνισμού. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο South Europe Start-up Awards Grand Finale στο Τορίνο της Ιταλίας στις 28 Φεβρουαρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr