NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Βιβλία
ανάγνωση

Παρουσίαση βιβλίου με θέμα: Οδηγός Coaching - Παράγοντας αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη

Παρουσίαση βιβλίου με θέμα: Οδηγός Coaching - Παράγοντας αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη
28_11_2019 | 15:31 28_11_2019 | 15:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Βιβλία

Η Σύγχρονη Εκδοτική Ε.Π.Ε. παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το βιβλίο «Οδηγός Coaching: Παράγοντας αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη», σε επιμέλεια των Άγγελου Δερλώπα και Μάνου Παυλάκη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Το coaching είναι κάτι τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο». Η έκδοση του βιβλίου «Οδηγός Coaching: Παράγοντας αποτελέσματα σε κάθε συνθήκη», ή αλλιώς ο πρώτος οδηγός coaching στην Ελλάδα, είναι γεγονός. Τι είναι τελικά το coaching και ποια η ιστορία του; Σε ποια πεδία εφαρμόζεται και τι προσφέρει εν τέλει στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις; Τι κάνει έναν καλό coach… καλύτερο και ποιος ο ρόλος του νέου αυτού επιστημονικού πεδίου και διαρκώς εξελισσόμενου σε ένα κόσμο που αλλάζει εξίσου διαρκώς; Καθηγητές Πανεπιστημίων, ακαδημαϊκοί και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς δημιουργούν ένα μοναδικό εγχειρίδιο που θα σας ταξιδέψει από τη θεωρία στην πράξη, στον κόσμο του coaching.

Στις 19/12 και ώρα 18.00 θα παρουσιαστεί το βιβλίο στον ΙΑΝΟ.

Επιμελητές: Άγγελος Δερλώπας & Μάνος Παυλάκης

Συντελεστές: Ντόρα Αγγελοπούλου, Δημήτρης Αλεξάκης, Στέλλα Γαμβρέλλη, Ελισάβετ Γεωργίου, Δέσποινα Δασενάκη, Άγγελος Δερλώπας, Αγάθη Λακιώτη, Ελένη Ορφανού, Μάνος Παυλάκης, Χριστίνα Ρούσση-Βέργου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr