NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

MITEF Greece Startup Competition 2020​: Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης στην Πάτρα

MITEF Greece Startup Competition 2020​: Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης στην Πάτρα
29_11_2019 | 16:39
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το MIT Enterprise Forum Greece, σε συνεργασία με το ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, σας προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του «MITEF Greece Startup Competition 2020».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στις 12:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ). Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με το διαγωνισμό. Το MITEF Greece στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Ο διαγωνισμός ακολουθεί τα πρότυπα αντίστοιχων διαγωνισμών που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες και οι ομάδες που θα βραβευθούν θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του.

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του διαγωνισμού του 2019, συνεχίζεται η συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια ως αποκλειστικό χορηγό στην θεματική ενότητα «Energy» Track. Επιπλέον φέτος, σε συνεργασία με το Athens Maritime Innovation Center δημιουργείται για πρώτη φορά μία νέα θεματική ενότητα το «Maritime» Track.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κος Χρήστος Τσικούδας, Co-Founder & CEO της εταιρείας Twiddle, 1ος νικητής του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition 2019 ο οποίος θα μας μιλήσει για την εμπειρία του και τη σημασία του διαγωνισμού.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από:

  • Εκπρόσωπο των Ελληνικών Πετρελαίων
  • Εκπρόσωπο του Athens Maritime Innovation Center
  • τον κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρο του MIT Enterprise Forum Greece, που θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το φετινό διαγωνισμό και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τους ακόλουθους συνδέσμους, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους:

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή στον σύνδεσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους:

MITEF Greece τηλ: 216 900 2981

ITE/IEXMH: Μαρία Κλάπα, τηλ.: 2610 965249, Αγγελική Κοσμάτου, τηλ: 2610 965266.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr