NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Κάλεσμα για συμμετοχή σε διαγωνισμό γεωργικών start-up απευθύνει η Agronow

Κάλεσμα για συμμετοχή σε διαγωνισμό γεωργικών start-up απευθύνει η Agronow

Στο πλαίσιο εορτασμού της καινοτομίας στην επιστήμη των δεδομένων στον κλάδο των τροφίμων και της γεωργίας, το project H2020 AGINFRA+, υποστηριζόμενο από την ελληνική Agrοnow, απευθύνει κάλεσμα σε νεοφυείς εταιρείες data science που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς για συμμετοχή σε διαγωνισμό με έπαθλο 10.000 ευρώ για το πιο καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο.

Συγκεκριμένα, στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με έσοδα κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, με έδρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράλληλα, προϋπόθεση συνιστά η δραστηριοποίηση στο κλάδο τροφίμων και γεωργίας με τη χρήση επιχειρηματικού πλάνου που τροφοδοτείται εν μέρει ή εξ' ολοκλήρου από data science.

Οι συμμετέχοντες πέρα από το βραβείο του πιο καινοτόμου επιχειρηματικού πλάνου, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε επιστημονικά δεδομένα από ευυπόληπτα ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Ευρώπη. Παράλληλα θα αποκτήσουν τη δυνατότητα χρήσης μεγάλης κλίμακας υπολογιστικών υποδομών για τη διαμόρφωση του μοντέλου επιχειρηματικότητας ενώ μέσω του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες θα έλθουν σε επαφή με μεγάλο διεθνές δίκτυο απαρτιζόμενο από εταιρείες και οργανισμούς που εξειδικεύονται σε παρόμοια πεδία.

Το πρόγραμμα H2020AGINFRA+ υποστηρίζεται, εκτός από την Agronow, από το Γαλλικό Εθνικό Ινστιτούτο Γεωργικής Έρευνας (INRA), το Wageningen University & Research (Ολλανδία), το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνου (BfR), το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας της Ιταλίας (CNR), το Πανεπιστήμιο Αθηνών και άλλους ευρωπαϊκούς φορείς.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr