NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Τη συμπλήρωση 35 χρόνων λειτουργίας γιόρτασε η Power Health

Τη συμπλήρωση 35 χρόνων λειτουργίας γιόρτασε η Power Health
05_12_2019 | 09:19 05_12_2019 | 10:07
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τη συμπλήρωση 35 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο των φαρμακευτικών προϊόντων γιόρτασε σε εκδήλωση η Power Health.

Πλήθος συνεργατών, φαρμακοποιών και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. βρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αθηναΐς την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και όλοι μαζί γιόρτασαν τα 35 χρόνια συνεργασίας της εταιρίας με τον Έλληνα φαρμακοποιό

Η Πρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της εταιρίας, κυρία Λιλή Περγαντά, η νέα γενιά και συνεχιστές, Γιάννης και Θεοδόσης Παντελίδης – Περγαντάς, αλλά και ολόκληρη η ομάδα της Power Health υποδέχθηκαν συνεργάτες, φαρμακοποιούς και γιατρούς και παρουσίασαν μια ιστορική αναδρομή από το χθες μέχρι το σήμερα. Παράλληλα ανέδειξαν το όραμα της εταιρίας για το αύριο σε μια συνεχή πορεία επιτυχίας με μοναδικό σκοπό την παροχή ποιοτικών και καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής και φυσικών προϊόντων υγείας, φροντίδας και ομορφιάς στους καταναλωτές.

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν διττός. Η γιορτή των 35 χρόνων δημιουργίας της Power Health, αλλά και η παρουσίαση των σημαντικών ευρημάτων κλινικής μελέτης για τα αποτελέσματα χορήγησης του καινοτόμου προϊόντος Oliviotic σε ασθενείς με πνευμονολογικά προβλήματα.

Τα χαρακτηριστικά και τη σπουδαιότητα του Oliviotic ανέδειξε ο τ. Διευθυντής της Α’ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Σωτηρία», ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας για την χορήγηση του Oliviotic σε 225 ασθενείς με λοιμώξεις του κάτω αναπνευστικού που διεξήγαγε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr