NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Εγκαινιάστηκε η μονάδα μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης στην Παλλήνη

Εγκαινιάστηκε η μονάδα μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης στην Παλλήνη

Στην τελετή εγκαινίων της μονάδας μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης της σύμπραξης των εταιρειών ENVIPCO και ΤΕΧΑΝ, στην Παλλήνη Αττικής, παραβρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την πρώτη μονάδα παραγωγής του συγκεκριμένου είδους εκτός ΗΠΑ και στόχος είναι να γίνει κόμβος εξαγωγής μηχανημάτων «Made in Greece» στην ευρύτερη περιοχή μας. Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως η επένδυση στη χώρα μας αποδεικνύει την έμπρακτη εμπιστοσύνη στα ελληνικά χέρια, ενώ υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως η ανακύκλωση αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα και όρο ζωής για όλους.

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η εθνική στροφή προς τη βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί πολύ σοβαρή υπόθεση για την κυβέρνηση και πως στόχος είναι η Ελλάδα να αποτελέσει κομβικό παράγοντα για την πράσινη καινοτομία, την προώθηση νέων τεχνολογιών και τα ζητήματα πράσινης ανάπτυξης.

Πρεσβευτής ανταποδοτικής ανακύκλωσης είναι ο διεθνής μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος απηύθυνε σύντομο βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό. Στο τέλος ένα από τα παιδιά του 11ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά -που παρακολούθησαν την εκδήλωση- έλαβε ως δώρο, με κλήρωση, υπογεγραμμένη φανέλα του αστέρα του NBA.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr