NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέα διαφήμιση Hellman’s: Τι απαντά η Unilever για την προσφυγή τριών εταιρειών

Νέα διαφήμιση Hellman’s: Τι απαντά η Unilever για την προσφυγή τριών εταιρειών

Αναφορικά με την πρόσφατη προσφυγή και τις σχετικές αιτιάσεις των εταιρειών Mediterranean Foods, Παπαδημητρίου και Κύκνος, για το τηλεοπτικό σποτ των νέων Hellman’s, η ΕΛΑΙΣ-Unilever A.E. σημείωσε, με τοποθέτηση της προς το epixeiro.gr, πως αυτές είναι «όλως αβάσιμες και ατεκμηρίωτες και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα που σύντομα θα εκδικάσουν την υπόθεση».

Όπως τονίζει η συγκεκριμένη ανακοίνωση, «δεδομένου ότι εκκρεμεί ο έλεγχος ενώπιον του ΣΕΕ, το μόνο που θέλουμε να επισημάνουμε σε αυτή τη φάση είναι ότι τα εν λόγω προϊόντα όχι μόνο παράγονται στην Ελλάδα, αλλά είναι εξίσου ελληνικά με τα αντίστοιχα προϊόντα των αιτουσών εταιρειών.

Εν τούτοις πρέπει να τονισθεί ότι, η επίμαχη επικοινωνία δεν αναφέρεται σε αυτή την ελληνικότητα, αλλά ξεκάθαρα στον ελληνικό χαρακτήρα των συγκεκριμένων διαφημιζόμενων γεύσεων, όπως Θυμαρίσιο μέλι Κρήτης, μπούκοβο Πέλλας, πιπεριές Φλωρίνης και τρούφα Ελλήνων παραγωγών».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα και με σχετικές πληροφορίες, οι τρεις ελληνικές εταιρείες προσέφυγαν στο Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ), προκειμένου να σταματήσει η προβολής διαφήμισης, την οποία χαρακτηρίζουν παραπλανητική. Η απόφαση αναμένεται να εκδικασθεί την ερχόμενη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr