NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

The Unspoken Truths of Leadership: Ξεκίνησε ο διάλογος για την επιχειρησιακή ηγεσία στην Ελλάδα

The Unspoken Truths of Leadership: Ξεκίνησε ο διάλογος για την επιχειρησιακή ηγεσία στην Ελλάδα
09_12_2019 | 15:38
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 4 Δεκεμβρίου η εκδήλωση της inwards, με τίτλο The Unspoken Truths of Leadership, στο ξενοδοχείο King George, με την παρουσία Ελλήνων επιχειρηματιών, γενικών διευθυντών και ανωτάτων στελεχών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση σηματοδότησε την έναρξη ενός ανοιχτού διαλόγου με τους ανθρώπους που ασκούν επιχειρησιακή ηγεσία στην Ελλάδα, μέσα από τη νέα υπηρεσία επιμόρφωσης ανωτάτων στελεχών και επιχειρηματιών της inwards.

Η νέα υπηρεσία συνδυάζει τη βιωματική εμπειρία στην ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων και συμπεριφορών, με τα ευρήματα της συνεχιζόμενης έρευνας με τίτλο Leadership in a Greek –crisis- context και εστιάζει στις τέσσερις πιο αμφιλεγόμενες περιοχές που αφορούν στην ηγεσία: significance, values, meaning και engagement.

Η ομάδα της inwards δεσμεύτηκε ότι θα μοιραστεί με την κοινότητα των ανωτάτων στελεχών, τόσο τα μελλοντικά αποτελέσματα της έρευνας, όσο και τα εμπειρικά δεδομένα όπως αυτά θα αναδεικνύονται μέσα από τη διαδικασία της επιμόρφωσής τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr