NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Τιμητική διάκριση του Προέδρου ΕΕΑ για τη συμβολή στην επιχειρηματικότητα

Τιμητική διάκριση του Προέδρου ΕΕΑ για τη συμβολή στην επιχειρηματικότητα
10_12_2019 | 09:52 10_12_2019 | 10:35
epixeiro icon Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την επισφράγιση των τριών Σπετσιωτών Αγίων Νικολάου, Ιωάννη και Σταματίου, ως προστατών της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω. τιμήθηκαν για την στήριξη τους στην επιχειρηματικότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της ΔΕ του Ε.Ε.Α. κ. Γιώργος Καββαθάς.

Ειδικά για την εκδήλωση, μεταφέρθηκε η εικόνα των τριών Αγίων από τις Σπέτσες που είναι προστάτες του εμπορίου, ενώ τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Νικαίας & Αιγάλεω κκ Αλέξιο, Δοξολογία - Θεία Λειτουργία και έγινε περιφορά της εικόνας με απόδοση τιμών από στρατιωτικό άγημα.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και του Προέδρου της και μέλους της ΔΕ του Ε.Ε.Α. κ. Ηλία Μάνδρου. Τον Πρωθυπουργό της χώρας εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, το ΚΙΝΑΛ η βουλευτής κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής της ΝΔ κ. Νικόλαος Μανωλάκος, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Παναγιώτης Λυράκης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Ευάγγελος Ντηνιακός.

Μεταξύ των παρισταμένων ήταν και ο Α΄Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης , ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Ε.Ε.Α. και Β΄Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιάννης Βαφειαδάκης και το μέλος του ΔΣ του Ε.Ε.Α. κ. Αθανάσιος Λιάγκας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr