NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Συνεργασία ReGeneration - LinkedIn: Δωρεάν πρόσβαση σε 9.000 online μαθήματα

Συνεργασία ReGeneration - LinkedIn: Δωρεάν πρόσβαση σε 9.000 online μαθήματα

Μια νέα συνεργασία στρατηγικής σημασίας ανακοίνωσε το ReGeneration, «το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης στην Ελλάδα», με το LinkedIn Learning, τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική πλατφόρμα.

Μέσω του LinkedIn Learning, το πρόγραμμα, για πρώτη φορά, «ξεκλειδώνει» χιλιάδες εκπαιδευτικές ευκαιρίες για όλους τους ReGenerators (τους υποψηφίους εκείνους που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε κύκλο του προγράμματος), καθώς δημιουργώντας τον εξατομικευμένο λογαριασμό τους, οι συμμετέχοντες θα έχουν πλέον δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερα από 9.000 online μαθήματα σε soft, hard και business skills, λαμβάνοντας εξειδικευμένη εκπαίδευση αλλά και την ανάλογη πιστοποίηση από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως.

Η συνεργασία αυτή με το παγκοσμίως κυρίαρχο professional social medium LinkedIn, αποτελεί ορόσημο για το ReGeneration, καθώς σηματοδοτεί ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη ενός από τους κύριους στόχους του προγράμματος, το up/re skilling της επόμενης γενιάς νέων επαγγελματιών, με ελεύθερη πρόσβαση σε soft, business και hard skills.

To ReGeneration τα τελευταία 5 χρόνια έχει καταφέρει να τοποθετήσει περισσότερους από 1.100 ταλαντούχους νέους σε οργανικές θέσεις εργασίας, σε 430 εταιρείες πανελλαδικώς. Από τις προσλήψεις αυτές, οι 600 πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου 2018 έως και σήμερα, γεγονός που καταδεικνύει τη σημαντική εξέλιξη και ανάπτυξη του προγράμματος τον τελευταίο χρόνο, καθώς οι ρυθμοί ανάπτυξης αγγίζουν το 230%.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr