NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Bewise: Έργο αναβάθμισης υποδομών ΙΤ στην Pietris Group

Bewise: Έργο αναβάθμισης υποδομών ΙΤ στην Pietris Group

Η Bewise ολοκλήρωσε πρόσφατα έργο αναβάθμισης της πληροφοριακής υποδομής στην Pietris Group. Η επένδυση της Pietris Group, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού που «τρέχει» ο όμιλος τους τελευταίους 18 μήνες.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε συνολικός επανασχεδιασμός του εξοπλισμού Routing και Switching, της διασύνδεσης απομακρυσμένων σημείων, καθώς και της ασφάλειας δικτύου. Εγκαταστάθηκαν νέοι servers και storage του οίκου Dell, λύση Backup από την Veeam και Disaster Site στο Microsoft Azure. Παράλληλα, στο επίπεδο του Collaboration, υιοθετηθήκαν λύσεις Microsoft 365 και Cisco Unified Communications και στα 15 σημεία παρουσίας του ομίλου.

Ο Μάριος Κανέλλος, IT Director του ομίλου Pietris Group, σημείωσε σχετικά με την επένδυση: «Ο όμιλος, υλοποιεί εδώ και καιρό με μεθοδικότητα το έργο επένδυσης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του. Με τη βοήθεια της BEWISE καταγράψαμε τις ζωτικές ανάγκες της επιχείρησης και προχωρήσαμε μαζί στο στάδιο υλοποίησης του έργου. Σε κάθε φάση του, η BEWISE λειτούργησε επίσης ως σύμβουλος, κατανοώντας σε βάθος τις business ανάγκες της επιχείρησής μας.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr