NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Delivery.gr πέτυχε τη μεγαλύτερη ομαδική online παραγγελία φαγητού

Το Delivery.gr πέτυχε τη μεγαλύτερη ομαδική online παραγγελία φαγητού
11_12_2019 | 15:35 11_12_2019 | 15:36
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

To Delivery.gr, η ελληνική πλατφόρμα online παραγγελιών, συμμετέχοντας στο TEDx Πάτρας 2019, κατάφερε να πετύχει ένα πρωτότυπο νέο ρεκόρ. τη μεγαλύτερη online παραγγελία φαγητού.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, λίγο πριν το μεσημβρινό διάλειμμα του TEDx Πάτρας, ο παρουσιαστής του συνεδρίου, κάλεσε το κοινό, να μπουν όλοι online στην πλατφόρμα του Delivery.gr και να παραγγείλουν δωρεάν το γεύμα τους, επιλέγοντας τις πίτσες που άρεσαν στον καθένα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, «1.000 σύνεδροι, μετά την πρώτη εύλογη αμηχανία, "μπήκαν" αμέσως στο Delivery.gr και συμμετείχαν σ’ ένα νέο πρωτότυπο και μεγάλο ρεκόρ για το Delivery.gr Αμέσως μετά άρχισαν να καταφθάνουν στο Συνεδριακό Κέντρο οι δεκάδες πίτσες που παρήγγειλαν οι σύνεδροι, καλύπτοντας τις ανάγκες του γεύματος τους και προσφέροντας τους μία ευχάριστη έκπληξη, σε ότι αφορά τις δυνατότητες των online υπηρεσιών παραγγελίας φαγητού, που μόνο το Delivery.gr μπορεί και προσφέρει ακόμη και σε ομαδικό επίπεδο».

Η διαδικασία για την ομαδική παραγγελία είναι η ακόλουθη: «αν έχει μαζευτεί μία παρέα ατόμων ή οικογένεια κλπ και ο καθένας θέλει να παραγγείλει διαφορετικό φαγητό, τότε μόνο στο Delivery.gr μπορούν μαζί να τα παραγγείλουν όλα - όλοι, σε ΜΙΑ ομαδική παραγγελία. Το Delivery.gr, είναι η μόνη πλατφόρμα που εξυπηρετεί το κοινό της και με online αλλά και με τηλεφωνική παραγγελία μέσα από το τεχνολογικά προηγμένο site του αλλά και βέβαια με το -πάντα ενημερωμένο- αλλά και ανανεωμένο app του. Έτσι μπορείς να δεις τον κατάλογο του μαγαζιού και εφόσον δεν θες online παραγγελία αλλά θες να έρθεις σε άμεση επαφή με το αγαπημένο σου εστιατόριο, τότε μπορείς να το καλέσεις και να παραγγείλεις».

Το Delivery.gr ξεκίνησε από την Πάτρα, ως μία web ιδέα για να παραγγείλουν οι φοιτητές φαγητό το 2006. Στην πολυετή του πλέον λειτουργία, «σημείωσε ραγδαία εξάπλωση, μεγάλωσε σημαντικά και σήμερα διαθέτει γραφεία στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και φυσικά στην Πάτρα», μεε περισσότερους από 2.500 χιλιάδες συνεργάτες ανά την Ελλάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr