NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εκδήλωση της British American Tobacco Hellas για τις επενδύσεις στο λιανεμπόριο

Εκδήλωση της British American Tobacco Hellas για τις επενδύσεις στο λιανεμπόριο

H Δημοτική Αγορά Κυψέλης, ένας σημαντικός χώρος συνάντησης και καινοτομίας σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, μετατράπηκε σε χώρο “Today I will” σε μια βραδιά υπό τον ρυθμό της διεθνώς αναγνωρισμένης DJ και μουσικής παραγωγού Xenia Ghali.

Η εκδήλωση της British American Tobacco Hellas, με αφορμή την ανακοίνωση επενδύσεων πάνω από 20 εκατομμύρια € στο ελληνικό λιανεμπόριο, καθώς ο Όμιλος επενδύει στρατηγικά στην Ελλάδα εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου glo που διατίθενται στην ελληνική αγορά, πραγματοποιήθηκε παρουσία 500 καλεσμένων.

Η επέκταση στον τομέα της μικρής λιανικής συμπίπτει με την εισαγωγή νέων προτάσεων στην ελληνική αγορά, του glo nano και του glo pro, δύο νέων μοντέλων συσκευών θέρμανσης καπνού, καθιστώντας την Ελλάδα μία από τις πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά για τις συσκευές αυτές. Τα Neosticks που χρησιμοποιούνται στις συσκευές glo, όλα σχεδιασμένα με το νέο φίλτρο που βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, είναι διαθέσιμα και σε νέες γευστικές προτάσεις, ενώ η τιμή τους είναι 3,5 €.

Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε 2.000 σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα και μίνι-μάρκετ) σε όλη την Ελλάδα, με τη δυνατότητα να επεκταθούν και σε περαιτέρω σημεία πώλησης μέσα στην επόμενη περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό, η στρατηγική συνεργασία της British American Tobacco Hellas με την NOBACCO συνεχίζει να ενισχύεται, καθώς οι συσκευές και τα Neosticks θα συνεχίσουν να διατίθενται μέσω των σημείων πώλησης της NOBACCO, του ηλεκτρονικού καταστήματος nobacco.gr και χιλιάδων άλλων σημείων πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Το σκεπτικό του “Today I will” είναι ότι η έντονη καθημερινότητα δεν αφήνει πολλές φορά να ειπωθεί το «Ναι» σε κάτι καινούργιο, σε κάτι άγνωστο, για το οποίο, όμως, τελικά αρκεί μια στιγμή για να ληφθεί η απόφαση. Με αυτό το σκεπτικό μία σειρά από προκλήσεις έλαβαν χώρα σε ψηφιακό επίπεδο από καλλιτέχνες, σχεδιαστές, λάτρεις της πόλης και φίλους του glo με κοινό παρανομαστή την αποφασιστικότητα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr