NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Λίστα με τα καλύτερα εορταστικά δώρα από το Google Shopping

Λίστα με τα καλύτερα εορταστικά δώρα από το Google Shopping

Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε την Τρίτη την εορταστική έκδοση της ιστοσελίδας Google Shopping 100, το οποίο παρουσιάζει τα 100 πιο «πολυσυζητημένα» με βάση τις αναζητήσεις των Αμερικανών στο Google. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων είδη ρουχισμού, οικιακής χρήσης και τεχνολογίας. Επίσης η ιστοσελίδα περιέχει ορισμένα κλασσικά προϊόντα και είδη δώρων όπως το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly αλλά και νέα, η δημοτικότητα των οποίων βρίσκεται σε άνοδο.

«Έχοντας ερευνήσει διαφορετικά ενδιαφέροντα και ηλικίες, συγκαταλέγουμε στην ιστοσελίδα μας ορισμένες από τις καλύτερες κατηγορίες για εορταστικά δώρα, όπως τα προϊόντα τεχνολογίας, μαγειρικής και παιχνιδιών» δήλωσε ο Chinmoy Panigrahi, product manager για τo Google Shopping.

Η λίστα έρχεται δύο μήνες μετά τη γενική ανανέωση της έκδοσης του Google Shopping της υπηρεσίας πωλήσεων της Google. Η ανανεωμένη έκδοση δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης προϊόντων με τη δυνατότητα αγορά από την ιστοσελίδα του καταστήματος, από φυσικό κατάστημα ή μέσω της ίδιας της Google.

Στην κορυφή της λίστας στην κατηγορία τεχνολογίας είναι το Google Home smart speaker, το Xiaomi Mi Note smartphone και η Nvidia Shield TV.

Με πληροφορίες από cnet.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr