NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Xerox Hellas: Υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη δράση «Printing Smiles»

Xerox Hellas: Υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη δράση «Printing Smiles»

Αγοράζοντας έναν Xerox εκτυπωτή, ενισχύετε το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Xerox Hellas στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη νέα της δράση, «Printing Smiles», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης δράσης με τίτλο «Αυθεντικά Χαμόγελα», που η Xerox Hellas υλοποίησε το 2016 σε συνεργασία με «To Χαμόγελο του Παιδιού» και η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον εξοπλισμό δύο κινητών μονάδων τροφοδοσίας για παιδιά που έχουν ανάγκη. Με την καμπάνια «Printing Smiles» από τις 10 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 31 Μαρτίου 2020, η Xerox Hellas θα ενισχύσει τον Οργανισμό με 10 ευρώ, από την πώληση κάθε Α4 ασπρόμαυρου ή έγχρωμου εκτυπωτή ή πολυμηχανήματος που περιλαμβάνεται στην ενέργεια*.

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι να συμβάλλει στην αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου του Οργανισμού στον Καρέα Αττικής, ενός από τα έξι τηλεφωνικά κέντρα που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, και τα οποία είναι διαθέσιμα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη καθημερινά, 365 ημέρες τον χρόνο, όλο το 24ωρο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» διανύει τον 24ο χρόνο δράσης του, έχοντας ως αποστολή την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την εξεύρεση λύσεων σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο τα ίδια, όσο και οι οικογένειές τους. Μεταξύ άλλων, ο Οργανισμός λειτουργεί τρεις τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης και βοήθειας (Γραμμή SOS 1056, Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 και Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών και Εφήβων 116111) οι οποίες στελεχώνονται από Κοινωνικούς λειτουργούς και Ψυχολόγους και διαχειρίζονται περισσότερες από 300.000 κλήσεις ετησίως.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι σήμερα έχει στηρίξει περισσότερα από 1.600.000 παιδιά και τις οικογένειές τους, πανελλαδικά, στους κρίσιμους τομείς της Βίας, της Υγείας, της Εξαφάνισης και της Φτώχειας.

Για περισσότερα από 5 χρόνια, η Xerox Hellas υποστηρίζει το έργο του Οργανισμού, μέσω προσφοράς εξοπλισμού αξίας άνω των 150.000 ευρώ, δημιουργίας προωθητικών υλικών, φιλοξενίας bazaar, διοργάνωσης εκδηλώσεων (όπως ο φιλανθρωπικός αγώνας με μέλη της εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Αίγιο, το 2018) και πρωτότυπων δράσεων (όπως η ενέργεια Printing Smiles).

Σύμφωνα με τον Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: «η σχέση μας με την Xerox είναι μακρόχρονη και αληθινή. Πρόκειται για μια εταιρεία που υποστηρίζει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους το έργο μας και γι’ αυτό την ευχαριστούμε θερμά».

Ο Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, δήλωσε σχετικά: «Ακολουθώντας μια μεγάλη παράδοση της εταιρείας μας, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν θετικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Με τη νέα μας δράση, «Printing Smiles», είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε για ακόμη μια φορά δίπλα στο Χαμόγελο, στηρίζοντας τις επιδιώξεις του».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr