NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Διεύρυνση της Volterra στην αγορά φυσικού αερίου

Διεύρυνση της Volterra στην αγορά φυσικού αερίου

Στην λιανική αγορά φυσικού αερίου συνεχίζει τη δραστηριότητά της η Volterra (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας), σηματοδοτώντας την διεύρυνση του ενεργειακού της χαρτοφυλακίου και την παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών προϊόντων για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «τα νέα συνδυαστικά προγράμματα Ρεύματος και Φυσικού Αερίου της Volterra, σχεδιάστηκαν με ευέλικτους & διαφανούς όρους, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των καταναλωτών, συνοδευόμενα με σημαντικά ποσοστά εκπτώσεων επί της καταναλωθείσας ενέργειας. Ενδεικτικά, τα συνδυαστικά πακέτα παρέχουν έκπτωση στο Φυσικό Αέριο έως και 30% στο φυσικό αέριο, για εμπορική ή οικιακή χρήση (κουζίνα, θέρμανση και χρήση ζεστού νερού), κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια».

Παράλληλα, η Volterra σήμερα κατέχει μερίδιο αγοράς 2.17%, στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας (σύμφωνα με το Μηνιαίο Δελτίο Συστήματος -ΗΕΠ- του Οκτωβρίου 2019, του ΕΝΕΧ) και ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο, δίκτυο καταστημάτων Volterra Shop που έως το τέλος του 2020 αναμένεται να φτάσουν τα 20 σημεία εξυπηρέτησης.

Η Volterra Α.Ε. είναι μέλος του ομίλου AVAX Α.Ε. ο οποίος διαθέτει πολυετή δραστηριότητα στα πιο σημαντικά έργα υποδομών φυσικού αερίου όπως ο αγωγός TAP, ο σταθμός LNG της Ρεβυθούσας, δίκτυα υψηλής & μέσης πίεσης, καθώς και άλλα σημαντικά ενεργειακά έργα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr