NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Ψηφιακό Βήμα: Βαθμολογίες και απορρίψεις των Περ. Στερεάς Ελλάδας και σε Μετάβαση

Ψηφιακό Βήμα: Βαθμολογίες και απορρίψεις των Περ. Στερεάς Ελλάδας και σε Μετάβαση
07_01_2020 | 15:25 07_01_2020 | 15:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις

Ανακοινώθηκαν οι Βαθμολογικοί Πίνακες Κατάταξης και οι Απορρίψεις Επενδυτικών Σχεδίων της Δράσης «Ψηφιακό Βήμα» του Ε.Π «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Στην Απόφαση παρουσιάζεται η βαθμολογική κατάταξη των Αιτήσεων Χρηματοδότησης των Επενδυτικών Σχεδίων της Στερεάς Ελλάδας και των Περιφερειών σε Μετάβαση.

Επίσης ανακοινώνεται η απόρριψη εβδομήντα ενός (71) Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επενδυτικών Σχεδίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (πίνακας 2 της απόφασης) και διακοσίων (200) Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επενδυτικών Σχεδίων των Περιφερειών σε Μετάβαση (πίνακας 3).

Οι υποψήφιοι, των οποίων οι Αιτήσεις Χρηματοδότησης απορρίπτονται , έχουν άπαξ τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ένστασης κατά αυτής, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της έκδοσης της Απόφασης, σύμφωνα με το Κεφάλαιο 9.4 «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ» της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

 20200107 Psifiako Bima Pinakes Katataksis Sterea (1.25 MB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr