NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Bezos: 690.000 δολάρια για τις φωτιές στην Αυστραλία - «Αυτά τα βγάζει σε τρία λεπτά»

Bezos: 690.000 δολάρια για τις φωτιές στην Αυστραλία - «Αυτά τα βγάζει σε τρία λεπτά»

Ο ιδρυτής της Amazon και δισεκατομμυριούχος, Jeff Bezos, δέχθηκε επικριτικά σχόλια για τη δωρεά της εταιρείας ύψους 690.000 δολαρίων στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία.

Σε μια αναφορά του μέσω του Instagram την Κυριακή, ο Bezos προσέφερε 1 εκατομμύριο αυστραλιανά δολάρια για λογαριασμό του γίγαντα τεχνολογίας.

«Οι καρδιές μας είναι με όλους τους Αυστραλούς καθώς αντιμετωπίζουν αυτές τις καταστροφικές πυρκαγιές» είπε. «Η Amazon δίνει 1 εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας σε απαραίτητες παροχές και υπηρεσίες».

Ωστόσο, η δωρεά του επικεφαλής της Amazon δέχθηκε επικριτικά σχόλια, με πολλούς να συγκρίνουν τον αριθμό με την προσωπική καθαρή αξία του Bezos. Όπως αναφέρει ένας χρήστης του Twitter, αυτά είναι όσα βγάζει μέσα σε 3 λεπτά».

Η περιουσία του Bezos έχει καθαρή αξία 116,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη Forbes, και σύμφωνα με μια ανάλυση του Business Insider κέρδιζε σχεδόν 9 εκατομμύρια δολάρια την ώρα το 2018. Εν τω μεταξύ, η Amazon έχει κεφαλαιοποίηση πάνω από 930 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από CNBC

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr