NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

H Ελλάδα με δύο εθνικά περίπτερα στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη

H Ελλάδα με δύο εθνικά περίπτερα στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη

H Ελλάδα συμμετέχει για 8η συνεχή χρονιά στο Mobile World Congress MWC2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 24-27 Φεβρουαρίου 2020, στη Βαρκελώνη.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη διεθνή εκδήλωση της ψηφιακής τεχνολογίας στην οποία η Ελλάδα θα έχει αναβαθμισμένη συμμετοχή με δύο Εθνικά Περίπτερα, ένα στον κεντρικό χώρο της έκθεσης MWC και ένα στον χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων-startups 4 Years from Now (4YFN). Στα περίπτερα συμμετέχουν επιχειρήσεις και συλλογικοί φορείς επιχειρήσεων από το χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και επικοινωνίας, καθώς και δομές υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Η ελληνική συμμετοχή η οποία συνδιοργανώνεται από το 2013 από τον ΣΕΚΕΕ με την αρωγή της πολιτείας μέσω των εκάστοτε αρμόδιων υπουργείων, της ΓΓΤΤ, της ΕΕΤΤ της ΓΓΕΤ και του Enterprise Greece και υποστηρίζεται από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και τεχνολογικών φορέων, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της προσέλκυσης επενδύσεων για τον κλάδο της τεχνολογίας. Σημαντική είναι επίσης η συμβολή της ελληνικής πρεσβείας στη Μαδρίτη και του Γραφείου ΟΕΥ που συμμετείχε στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην περσινή Έκθεση συμμετείχαν 2.400 επιχειρήσεις από 198 χώρες και περιφέρειες, οι οποίες παρουσίασαν τις δραστηριότητες και τα προϊόντα τους σε 2.400 περίπτερα καθώς και 109.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το MWC το οποίο αποτελεί γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας, συγκέντρωσε το 2019 περισσότερους από 3.500 δημοσιογράφους από τα ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά και έντυπα μέσα.

Επισημαίνεται ότι οι δαπάνες συμμετοχής στο MWC 2020, είναι επιλέξιμες για τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα ενίσχυσης της εξωστρέφειας (Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ).

Στις 23 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί workshop στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.) στην οδό Αμερικής 8, όπου θα συμμετέχουν τα μέλη της ελληνικής αποστολής και θα παρουσιάσουν τη δραστηριότητά τους.

Η αποστολή είναι ανοιχτή σε όλες καινοτόμες εταιρείες και τους φορείς που τις υποστηρίζουν. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με το team@sekee.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr