NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Στην ComPage η διανομή και υποστήριξη των προϊόντων της Canon Production Printing

Στην ComPage η διανομή και υποστήριξη των προϊόντων της Canon Production Printing
16_01_2020 | 17:29 16_01_2020 | 17:40
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

H εταιρεία ComPage αναλαμβάνει τη διανομή και το κέντρο υποστήριξης παραγωγικών μηχανών και εκτυπωτών-σαρωτών μεγάλης διάστασης της Canon/Canon Production Printing. Ειδικότερα σύμφωνα με την Canon Ελλάδας, η οποία σε συνέχεια πρόσφατης ανακοίνωσής της για τη διεύρυνση του δικτύου διανομέων της αναφέρει ότι η εταιρεία ComPage αναλαμβάνει το ρόλο του διανομέα-μεταπωλητή των συστημάτων (εκτύπωσης-σάρωσης) μεγάλου τιράζ και διάστασης, εμπορικής χρήσης, της Canon Production Printing* καθώς και των παραγωγικών συστημάτων κομμένου φύλλου της Canon/Canon Production Printing*.

Η συνεργασία αφορά στην διανομή και μεταπώληση προϊόντων των σειρών PlotWave και ColorWave, τα οποία καλύπτουν εξειδικευμένες εφαρμογές εκτύπωσης-σάρωσης μεγάλου τιράζ για μεγάλη διάσταση χαρτιού. Διατίθενται τόσο ασπρόμαυρα (Plotwave) όσο και έγχρωμα μοντέλα (ColorWave), κατάλληλα για απαιτητικό περιβάλλον εργασίας και εκτυπώσεις ακριβείας σε εφαρμογές CAD, GIS ή λοιπών Graphic Arts εφαρμογών.

Ειδικότερα, τα ασπρόμαυρα μοντέλα PlotWave 345 και 365 αποτελούν βελτιστοποιημένες και εξειδικευμένες λύσεις τεχνικών εγγράφων 36 ιντσών για εκτυπώσεις ανθεκτικές ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ τα μοντέλα PlotWave 450 και 550 προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και αύξηση παραγωγικότητας.

Τα έγχρωμα μοντέλα ColorWave 3500 και 3700 είναι η ιδανική λύση εκτύπωσης 4 και 6 ρολών για εργασίες σε μεγάλη διάσταση, με ασύγκριτη ευχρηστία και αξιοπιστία στην κάλυψη έγχρωμων εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων σε απόδοση χρωμάτων και ταχύτητα παραγωγής.

Εκτός των παραπάνω συστημάτων διαχείρισης μεγάλης διάστασης χαρτιού, η ComPage έχει αναλάβει επίσης την διανομή και υποστήριξη:

  • Ασπρόμαυρων εκτυπωτών παραγωγής με τις σειρές IR Advance 8500 Series και πιεστηρίων όπως της σειράς VarioPrint για μικρά και μεγάλα τιράζ καλύπτοντας όλες τις ανάγκες εκτύπωσης παραγωγής. Τα συστήματα αυτά διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, ενώ αφορούν σε εξοπλισμό ο οποίος είναι επεκτάσιμος, αρθρωτός και διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες.
  • Έγχρωμων παραγωγικών μοντέλων κομμένου φύλλου χαρτιού, τα οποία αποτελούν ιδανικές λύσεις για ποικίλες και απαιτητικές εφαρμογές εκτύπωσης στον κλάδο των γραφικών τεχνών, ενδοεταιρικών print rooms & εκτυπώσεων μεταβλητών δεδομένων σε επιχειρηματικές εφαρμογές όπως direct mails. Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται η σειρά ImagePress με τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν πρόσφατα όπως των σειρών C165 & C910, τα οποία αποτελούν και τις πλέον οικονομικότερες λύσεις στην κατηγορία τους.

Για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας after sales τεχνικών υπηρεσιών στα ανωτέρω προϊόντα που εντάσσονται πλέον στην γκάμα της, η ComPage έχει λάβει τεχνική πιστοποίηση από την Canon.

Η είσοδος της ComPage στο δίκτυο διανομέων των επαγγελματικών λύσεων εκτύπωσης της Canon διευρύνει τις δυνατότητες πρόσβασης των Ελληνικών επιχειρήσεων σε αυτές. Το δίκτυο διανομέων επαγγελματικών λύσεων εκτύπωσης της Canon περιλαμβάνει επίσης τις εταιρείες Intersys και Info Quest Technologies. Η Intersys αποτελεί Platinum Partner της Canon και διανέμει το σύνολο των επαγγελματικών λύσεων εκτύπωσης της Canon, εκτός των εκτυπωτών συνεχούς τροφοδοσίας χαρτιού μεγάλου τιράζ. Η Info Quest Technologies διανέμει προϊόντα εκτύπωσης τεχνολογίας laser για επιχειρήσεις και εκτυπωτές wide format.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr