NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Mazars: Έσοδα 1,8 δισ. ευρώ για το 2019 - Αύξηση 10,4% σε σχέση με το 2018

Mazars: Έσοδα 1,8 δισ. ευρώ για το 2019 - Αύξηση 10,4% σε σχέση με το 2018
17_01_2020 | 16:51 17_01_2020 | 16:56
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η Mazars, διεθνής οργανισμός που ειδικεύεται στις λογιστικές, φορολογικές, συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ανακοινώνει σήμερα έσοδα ύψους 1,8 δις ευρώ για το οικονομικό έτος 2018/2019 (1/9/2018 έως 31/8/2019), αυξημένα κατά 10,4% σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος. Η αύξηση εσόδων οφείλεται στην αύξηση οργανικής ανάπτυξης κατά 9.0% και στην αύξηση εξωτερικής ανάπτυξης κατά 1,3%.

“Είναι το υψηλότερο επίπεδο οργανικής ανάπτυξης που καταγράφει η Mazars από το 2012. Οι υψηλές αποδόσεις οφείλονται στο συνδυασμό υψηλής τεχνογνωσίας και ισχυρής δέσμευσης των στελεχών μας να προσφέρουν σε όλους μας τους πελάτες ανεξαιρέτως υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επίσης, για όλους εμάς είναι μια αναγνώριση της μοναδικότητας που προσφέρει το μοντέλο partnership της Mazars η οποία αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, για εισηγμένες και μη εταιρείες” δήλωσε ο Hervé Hélias, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Mazars Group.

2019: Χρονιά ορόσημο για τη διεθνή ανάπτυξη

Τον Ιούλιο του 2019 δημιουργήθηκε η Mazars North America Alliance, η Συμμαχία της Mazars με πέντε κορυφαίες ελεγκτικές εταιρείες στη στις Η.Π.Α (BDK, Dixon Hughes Goodman, Moss Adams, Plante Moran) και την MNP στον Καναδά. H Mazars North America Alliance ενισχύει σημαντικά την παρουσία της Mazars στη Bόρεια Αμερική, προσφέροντας στους πελάτες της υπηρεσίες από επιπλέον 16.000 επαγγελματίες του κλάδου. H Mazars διαθέτει πλέον 40.400 επαγγελματίες που εξυπηρετούν πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο (24.400 επαγγελματίες σε 91 χώρες που ανήκουν στο partnership της Mazars και 16.000 επαγγελματίες σε ΗΠΑ και Καναδά μέσω της Mazars North America Alliance).

Σχολιάζοντας τη στρατηγική ανάπτυξης της Mazars, o Hervé Hélias πρόσθεσε: “Πριν από τέσσερα χρόνια, θέσαμε ένα φιλόδοξο στρατηγικό σχέδιο με την ονομασία Next-20. H επέκτασή μας στην τεράστια αγορά της Κίνας και η δημιουργία της Mazars North America Alliance κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων προτεραιοτήτων μας. Σήμερα, είμαι περήφανος να δηλώσω ότι οι στόχοι μας πραγματοποιήθηκαν. Το 2020, στόχος μας είναι η Mazars να έχει έσοδα πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ και αισθάνομαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε.”

Ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα

Η διεθνής ανάπτυξη της Mazars παγκοσμίως αντικατοπτρίζεται στην πηγή των εισόδων ανά γεωγραφική περιοχή. Πάνω από το 1/3 των εισόδων της εταιρείας προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, το 2019 η Δυτική Ευρώπη σημείωσε αύξηση 7,8%, η Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη 12,1%, η Λατινική Αμερική 13,1%, η Αφρική και η Μέση Ανατολή 9,4%, ενώ η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού είχε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη σε ποσοστό 22,6%. Η συγκεκριμένη περιοχή αντιπροσωπεύει πλέον το 15% των συνολικών εσόδων της Mazars. H Mazars στην Κίνα, εξυπηρετεί πλέον 137 εισηγμένες εταιρείες και παρουσίασε αύξηση εσόδων κατά 19%. Στην Αυστραλία, η Mazars αναπτύχθηκε το 2019 κατά 100% χάρη στην ενσωμάτωση δύο τοπικών επιχειρήσεων.

Στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης

«Η δυναμικότητα της Mazars οφείλεται στην ικανότητά της να αναπτύσσεται με κερδοφόρο και ταυτόχρονα βιώσιμο τρόπο. Επίκεντρο της ανάπτυξης αποτελούν η υψηλή τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό της Mazars, παράλληλα με τη συνεχή επένδυση της εταιρείας σε τεχνολογική καινοτομία, τεχνητή νοημοσύνη, machine learning και ολοκληρωμένη ανάλυση δεδομένων στις ελεγκτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Σημειώνεται ότι το 2019, το 92% των στελεχών της Mazars συμμετείχε σε εκπαιδευτικά προγράμματα».

Κοιτώντας στο μέλλον

“Το 2019, υπήρξε ένα πολύ σημαντικό έτος για τη Mazars. Πιστεύουμε ότι όλα μας τα επιτεύγματα και ο μετασχηματισμός μας επιβεβαιώνουν τη γνωστική αριστεία των στελεχών μας και είναι αποτελέσματα της στρατηγικής μας. Έχουμε παραμείνει πιστοί στις αξίες μας και το επιχειρηματικό μας πνεύμα με ταυτόχρονη ανάπτυξη κατά τρόπο υπεύθυνο και βιώσιμο. Η Mazars είναι σε καλύτερη θέση από ποτέ να συμβάλει στην ανάπτυξη όλων μας των πελατών. Το 2020 θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε να αποτελούμε μια από τις κορυφαίες επιλογές για πελάτες και ανθρώπινο δυναμικό, έτσι ώστε να συμβάλουμε στην οικοδόμηση ενός κόσμου που διέπεται από δικαιοσύνη και επιχειρηματική ευημερία” καταλήγει o Hervé Hélias.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr