NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Samsung: Ο Roh Tae-moon νέος επικεφαλής στο τμήμα των smartphones

Samsung: Ο Roh Tae-moon νέος επικεφαλής στο τμήμα των smartphones
20_01_2020 | 12:16 20_01_2020 | 12:53
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι νέος επικεφαλής στο τμήμα Samsung Mobile αναλαμβάνει ο Roh Tae-moon ο οποίος διαδέχεται τον DJ Koh, που θα συνεχίσει να είναι επικεφαλής του τμήματος IT και Mobile Communications.

Ο 52χρονος Roh εντάχθηκε στη Samsung το 1997 και υπήρξε βασικός παίκτης στην έρευνα και ανάπτυξη των συσκευών Galaxy. Έχει επίσης συμβάλει στη μείωση του κόστους μέσω της εξωτερικής ανάθεσης της παραγωγής κινητών τηλεφώνων για να ανταγωνιστεί καλύτερα με τους Κινέζους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων.

Η Samsung εξακολουθεί να κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά των κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως, αλλά έχει παρατηρηθεί αύξηση του ανταγωνισμού σε χαμηλά και μεσαία επίπεδα από Κινέζους ανταγωνιστές όπως οι Huawei, Vivo και Oppo. Ο Roh θα επιφορτιστεί με την ανάπτυξη σημαντικών αγορών όπως η Κίνα και την Ινδία καθώς και την επιτυχία των foldables, αφού η Samsung σκόνταψε με το Galaxy Fold.

Είναι εξαιρετικά πιθανό ότι το ντεμπούτο του Roh Tae-moon θα πραγματοποιηθεί στο Unpacked Event της 11ης Φεβρουαρίου στο Σαν Φραντσίσκο για την παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S20 και του Samsung Galaxy Z Flip.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr