NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Η ΕΑΣΕ τίμησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο - Τι δήλωσαν

Η ΕΑΣΕ τίμησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο - Τι δήλωσαν

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο τίμησε η ΕΑΣΕ σήμερα, κατά τη διάρκεια της ειδικής ημερίδας διαλόγου με το Δημόσιο με θέμα: «Γέφυρες Συνεργασίας για μία Σύγχρονη Διακυβέρνηση της Χώρας», που διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά με την Αιγίδα της Α.Ε. του ΠτΔ.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ και ο Σύμβουλος Διοίκησης κ. Γιάννης Αναστασόπουλος προσέφεραν, εκ μέρους της ΕΑΣΕ, έργο φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Γιάννη Μόραλη με θέμα «Συνάντηση», αποδίδοντας σημειολογικά τη «συνάντηση» Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα σε αυτήν Ημερίδα που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της συνεργασίας, του διαλόγου και της σύμπραξης μεταξύ των δύο αλληλοσυμπληρούμενων κόσμων και ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης βοήθειας και συμβολής του στην πραγμάτωση αυτής της πρωτοβουλίας.

«Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος από τη θέση του στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας, στήριξε από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία της ΕΑΣΕ και το όραμά μας για τη συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με τον δημόσιο. Τον ευχαριστούμε θερμά!» τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ κ. Βασίλης Ραμπάτ.

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Αναστασόπουλος επεσήμανε: «Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠτΔ, ο οποίος αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή τους ελκυστικούς ορίζοντες δράσης που μπορεί να ανοίξει η ώσμωση μεταξύ Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα και την ανάγκη προόδου των μεταρρυθμίσεων.»

Η Ημερίδα Διαλόγου Στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης και του Ιδιωτικού Τομέα είναι μία πρωτοβουλία της ΕΑΣΕ που άρχισε το 2018 με στόχο να αναδειχθούν βέλτιστες πρακτικές και να δοθεί το βήμα να συζητηθούν οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη στις επιχειρήσεις και τον δημόσιο τομέα, προκειμένου να «γεφυρωθεί» το χάσμα δύο, φαινομενικά αντίθετων, κόσμων των οποίων η συμπόρευση αποτελεί εθνική αναγκαιότητα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr