NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

N26: Ξεπερνά τα 5 εκατ. πελάτες στα 5 χρόνια λειτουργίας

N26: Ξεπερνά τα 5 εκατ. πελάτες στα 5 χρόνια λειτουργίας
23_01_2020 | 17:15
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Η παγκόσμια ψηφιακή τράπεζα N26 ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεπέρασε το φράγμα των 5 εκατομμυρίων πελατών, πέντε χρόνια από το λανσάρισμα του mobile-only λογαριασμού της, στις 26 Ιανουαρίου 2015.

Η ανακοίνωση έρχεται ύστερα από μια χρονιά τεράστιας ανάπτυξης, στην οποία η mobile τράπεζα ανέπτυξε την παγκόσμια πελατειακή της βάση σε μεγαλύτερο από διπλάσιο βαθμό, καλωσορίζοντας περισσότερους νέους πελάτες συγκριτικά με όλα τα προηγούμενα έτη λειτουργίας της μαζί.

«Το 2019 δεν ήταν μόνο μια χρονιά ανάπτυξης, ήταν και μια συνειδητή επένδυση στο προϊόν μας, στους ανθρώπους μας και στην εμπειρία των υπηρεσιών μας. Έχουμε διανύσει μια εξαιρετική πορεία μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την τραπεζική εμπειρία για όλο και περισσότερους πελάτες καθημερινά», δήλωσε ο συνιδρυτής και CFO της N26, Maximilian Tayenthal.

Μόνο το 2019, η εταιρεία εισήλθε στην αμερικανική αγορά ως η πρώτη ευρωπαϊκή challenger τράπεζα, άνοιξε ένα νέο TechHub στη Βιέννη, λάνσαρε το N26 You, το νέο premium προϊόν της, και εισήγαγε τα Shared Spaces, τους ευέλικτους υπό-λογαριασμούς που έχουν σχεδιαστεί για να καταστήσουν την τραπεζική εμπειρία ακόμα πιο κοινωνική, εύχρηστη και συλλογική. Με την έναρξη της νέας χρονιάς, η τράπεζα έχει ήδη επανασχεδιάσει πλήρως τη βασική της πλοήγησή, προκειμένου να απλοποιήσει τις ενέργειες που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τους πελάτες - είτε αυτές έχουν να κάνουν με την πιο άμεσες πληρωμές, έχοντας ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγοραστική τους συμπεριφορά, είτε με την ενεργοποίηση της διακριτικής λειτουργίας για πιο ασφαλείς συναλλαγές εν κινήσει.

Η εταιρεία επένδυσε επίσης σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα της, αναπτύσσοντας το εργατικό της δυναμικό από 300 άτομα πριν από δύο χρόνια, σε 1,500 άτομα 80 εθνικοτήτων σε 5 τοποθεσίες παγκοσμίως σήμερα. Η φήμη της ως «υψηλής ποιότητας» εργοδότης είχε ως αποτέλεσμα να ληφθούν 150.000 αιτήσεις μόνο το 2019, δημιουργώντας μια παγκοσμίου επιπέδου ομάδα.

«5 εκατομμύρια πελάτες είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, αλλά δεν είναι μόνο η ανάπτυξη που επιδιώκουμε. Σήμερα είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στο digital banking. Όμως δεν έχουμε ξεχάσει την αρχική μας αποστολή - να προκαλέσουμε έναν τομέα που είναι πλέον ώριμος για αλλαγή, όπως ο τραπεζικός. Η N26 έχει αποδείξει ότι η τραπεζική εμπειρία μπορεί να γίνει απλή και απρόσκοπτη μέσω της τεχνολογίας», πρόσθεσε ο Valentin Stalf, συνιδρυτής και CEO της N26.

H N26 ιδρύθηκε από τον Valentin Stalf και τον Maximilian Tayenthal στο Βερολίνο, με όραμα να εισαγάγει μια νέα προσέγγιση στον τραπεζικό τομέα, που θα είναι όμορφη, απλή, δίκαιη, διαφανής και επικεντρωμένη στην εμπειρία χρήστη και την ευελιξία. Η ψηφιακή τράπεζα λάνσαρε το πρώτο της ελεύθερο προϊόν τρεχούμενου λογαριασμού στις αρχές του 2015, προτού γίνει η πρώτη στον κλάδο της που εξασφάλισε Ευρωπαϊκή τραπεζική άδεια. Σήμερα, είναι μια πλήρως ρυθμιζόμενη τράπεζα στην Ευρώπη, την οποία εμπιστεύονται πελάτες σε 26 αγορές.

Σήμερα, η N26 προσφέρει τρία επίπεδα λογαριασμών: το N26 Standard, το N26 You και το κορυφαίο N26 Metal, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν αναλήψεις μέσω ATM παγκοσμίως, ταξιδιωτική ασφάλιση, επιλεγμένες συνεργασίες και προσφορές και αποκλειστικές υπηρεσίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr