NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Συνεργασία Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης - Marketing Greece για την προβολή της πόλης

Συνεργασία Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης - Marketing Greece για την προβολή της πόλης
24_01_2020 | 15:16 24_01_2020 | 17:17
epixeiro icon Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια

Παρουσία πολλών ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ενώσεως Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΕΞΘ κ. Ανδρέας Μανδρίνος ανακοίνωσε ότι η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφαση που έλαβε σε έκτακτη Γενική Συνέλευσή της λίγη ώρα πριν την κοπή της πίτας, θα συμμετέχει στη δράση της Marketing Greece για την υλοποίηση του πλάνου που ετοιμάζει η εταιρία για την προβολή του προορισμού, καταβάλλοντας το ποσό των 20.000,00 ευρώ.

Ο κ. Μανδρίνος τόνισε ότι: «αυτή η απόφαση πέρα από την συμβολική κίνηση που σαν άμεσα ωφελούμενοι από την προβολή έπρεπε πρώτοι να προχωρήσουμε, είναι και μια απάντηση για όσους έπαιξαν με την υστεροφημία μας όταν αποχωρήσαμε από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης γιατί δε θέλαμε να πληρώνουμε τα ταξίδια αναψυχής, τις υπέρογκες δαπάνες ηχητικών καλύψεων εκδηλώσεων αλλά και τα μικροέξοδα χωρίς τιμολόγια…».

Περαιτέρω, ο Πρόεδρος της ΕΞΘ, απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, απαρίθμησε τα κυριότερα προβλήματα της πόλης όπως η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και οι αστικές συγκοινωνίες και ζήτησε την αρωγή του Δημάρχου για την επίλυσή τους. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έκανε αυτό που έπρεπε για την πόλη και το έκανε χωρίς φωτογραφίες, χωρίς κάμερες και χωρίς δελτία τύπου.

Αναφορικά με τα φαινόμενα της μικροεγκληματικότητας στο κέντρο της πόλης ο κ. Μανδρίνος επεσήμανε ότι «έχουμε κάνει ήδη τις προτάσεις μας στη Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στο ανώτατο επίπεδο υποδεικνύοντας σημεία παραβατικότητας της πόλης και αναμένουμε την όσο το δυνατό καλύτερη αντίδραση της, συνυπολογίζοντας πάντα τις ελλείψεις σε προσωπικό και αυτοκίνητα».

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε αναλυτικά στην αντιμετώπιση από τη νέα διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης των προβλημάτων του ΟΑΣΘ, του μετρό, της εγκληματικότητας και της καθαριότητας και διαβεβαίωσε ότι θα δουλέψει σκληρά για την επίλυση τους. Ο κ. Ζέρβας επεσήμανε ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται μαζί με την ΕΞΘ στη νέα προσπάθεια τουριστικής προβολής της περιοχής μέσω του πλάνου της Marketing Greece.

Με σύντομη παρουσία τίμησε την εκδήλωση και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ενώ παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δράσεων Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης κυρία Μαρία Καραγιάννη, η Προϊσταμένη της Σχολής Ξεναγών Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού κυρία Περσεφόνη Τρίχα, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της ΠΥΤ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δημήτρης Γκουγκούλης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης κυρία Αναστασία Γαϊτάνου, ο πρώην προϊστάμενος του ΕΟΤ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμάς Γκουντάντσης κ.ά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr