NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Σεμινάριο και Γευσιγνωσία Ελαιολάδου στο πατάρι του Olicatessen στη Θεσσαλονίκη

Σεμινάριο και Γευσιγνωσία Ελαιολάδου στο πατάρι του Olicatessen στη Θεσσαλονίκη

O μαγικός κόσμος του ελαιολάδου! Μάθετε και γευτείτε το ελληνικό ελαιόλαδο σε ένα σεμινάριο και γευσιγνωσία που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 11.00 με 14.00 στο πατάρι του Olicatessen, του σύγχρονου ελληνικού παντοπωλείου στην καρδιά της εμπορικής Θεσσαλονίκης (Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα), διοργανώνεται Σεμινάριο & γευσιγνωσία ελαιολάδου│Olicatessen με εισηγητή τον Οδυσσέα Βλαχάβα.

Το θέμα του σεμιναρίου: Βασικές αρχές γευσιγνωσίας ελαιολάδων και οργανοληπτική αξιολόγηση.

Περιεχόμενο: --Μύθοι και αλήθειες για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο --Καλές πρακτικές από το χωράφι έως το τραπέζι μας --Κριτήρια ποιότητας --Οργανοληπτική αξιολόγηση --Κατηγορίες βρώσιμων ελαιολάδων --Συσκευασία / Αποθήκευση --Οργανοληπτικές δοκιμές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων --Δοκιμές ελαττωματικών ελαιολάδων

Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου θα δοκιμαστούν εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της ελληνικής γης καθώς και ελαττωματικά.

Το κόστος του ανέρχεται στα €30.

Μέχρι τον Απρίλιο θα ακολουθήσουν:

  • Σεμινάριο και γευσιγνωσία μελιού
  • Σεμινάριο και παρασκευή φυσικών κηραλοιφών
  • Σεμινάριο και γευσιγνωσία προϊόντων σύκων Κύμης
  • Σεμινάριο και παρασκευή σαπουνιού
  • Σεμινάριο φυσικών καλλυντικών και παρασκευή καλλυντικών λαδιών και body crub
  • Σεμινάριο και γευσιγνωσία με ευρωπαϊκές σοκολάτες
  • Σεμινάριο και γευσιγνωσία προϊόντων Κύκλωπα (ελαιόλαδο, μέλι)
  • Σεμινάριο και γευσιγνωσία βοτανικών ροφημάτων Rhoeco

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο info@olicatessen.gr / τηλ. 2313030286.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr