Σεμινάριο και Γευσιγνωσία Ελαιολάδου στο πατάρι του Olicatessen στη Θεσσαλονίκη
O μαγικός κόσμος του ελαιολάδου! Μάθετε και γευτείτε το ελληνικό ελαιόλαδο σε ένα σεμινάριο και γευσιγνωσία που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 11.00 με 14.00 στο πατάρι του Olicatessen, του σύγχρονου ελληνικού παντοπωλείου στην καρδιά της εμπορικής Θεσσαλονίκης (Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα), διοργανώνεται Σεμινάριο & γευσιγνωσία ελαιολάδου│Olicatessen με εισηγητή τον Οδυσσέα Βλαχάβα.
Το θέμα του σεμιναρίου: Βασικές αρχές γευσιγνωσίας ελαιολάδων και οργανοληπτική αξιολόγηση.
Περιεχόμενο: --Μύθοι και αλήθειες για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο --Καλές πρακτικές από το χωράφι έως το τραπέζι μας --Κριτήρια ποιότητας --Οργανοληπτική αξιολόγηση --Κατηγορίες βρώσιμων ελαιολάδων --Συσκευασία / Αποθήκευση --Οργανοληπτικές δοκιμές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων --Δοκιμές ελαττωματικών ελαιολάδων
Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου θα δοκιμαστούν εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της ελληνικής γης καθώς και ελαττωματικά.
Το κόστος του ανέρχεται στα €30.
Μέχρι τον Απρίλιο θα ακολουθήσουν:
- Σεμινάριο και γευσιγνωσία μελιού
- Σεμινάριο και παρασκευή φυσικών κηραλοιφών
- Σεμινάριο και γευσιγνωσία προϊόντων σύκων Κύμης
- Σεμινάριο και παρασκευή σαπουνιού
- Σεμινάριο φυσικών καλλυντικών και παρασκευή καλλυντικών λαδιών και body crub
- Σεμινάριο και γευσιγνωσία με ευρωπαϊκές σοκολάτες
- Σεμινάριο και γευσιγνωσία προϊόντων Κύκλωπα (ελαιόλαδο, μέλι)
- Σεμινάριο και γευσιγνωσία βοτανικών ροφημάτων Rhoeco
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο info@olicatessen.gr / τηλ. 2313030286.
Σχόλια