NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το YouthSpeak Forum επιστρέφει πιο ηχηρό από ποτέ

Το YouthSpeak Forum επιστρέφει πιο ηχηρό από ποτέ
04_02_2020 | 15:27 04_02_2020 | 15:28
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Την δυνατότητα για ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων και soft skills δίνει στους νέους η AIESEC Ελλάδος με τη διοργάνωση για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά του YouthSpeak Forum στην Αθήνα και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Το YouthSpeak Forum είναι μια εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί από νέους για νέους. Φέτος, έχει θέμα το “Unmute”, συγκεκριμένα το πώς μπορούν να βγουν οι νέοι από την κατάσταση “Mute” στην οποία βρίσκονται και να κινητοποιηθούν για ένα καλύτερο αύριο. Οι παρευρισκόμενοι θα έρθουν σε επαφή με κορυφαίους επιχειρηματίες, ηγέτες και οργανισμούς που καλούνται να μοιραστούν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να αναλαμβάνουν όλοι δράση σε τοπικά και εθνικά ζητήματα. Θα αλληλεπιδράσουν με άλλα άτομα από διαφορετικά περιβάλλοντα συζητώντας το παραπάνω θέμα και θα τους παρακινήσουν να κάνουν μια αλλαγή. Τέλος, θα ανακαλύψουν τη σημασία και τον σκοπό των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει θεσπίσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, καλώντας τους να δράσουν πάνω σε αυτούς.

Το YouthSpeak Forum Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα) και το YouthSpeak Forum Θεσσαλονίκης στις 21 Μαρτίου στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί να πραγματοποιηθεί στα παρακάτω links:

Αθήνα: https://ysfathens2020.eventbri...

Θεσσαλονίκη: https://ysfskg2020.eventbrite....

Περισσότερες πληροφορίες για το YouthSpeak Forum μπορείτε να βρείτε στο Facebookκαι στο Instagram.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr