NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Οι ισραηλινές startups «σήκωσαν» περισσότερα από 800 εκατ. δολάρια τον Ιανουάριο

Οι ισραηλινές startups «σήκωσαν» περισσότερα από 800 εκατ. δολάρια τον Ιανουάριο

Οι ισραηλινές startups «σήκωσαν» περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο, σύμφωνα με δελτία τύπου που εξέδωσαν εταιρείες που έχουν ολοκληρώσει γύρους χρηματοδότησης.

Ο αριθμός μπορεί να είναι μεγαλύτερος, λόγω του ότι ορισμένες εταιρείες προτιμούν να μην δημοσιοποιήσουν τις επενδύσεις που έχουν λάβει. Ο Δεκέμβριος ήταν ένας από τους πιο «ήσυχους» μήνες του 2019, όσον αφορά στους χρηματοδοτικούς γύρους για τις stgartups.

Αφού «σήκωσαν» ένα ποσό - ρεκόρ 8,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2019, που ξεπέρασε εύκολα το ρεκόρ των 6,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έλαβαν οι ισραηλινές τεχνολογικές εταιρείες το 2018 και τα 5,24 δισεκατομμύρια δολάρια του 2017, το 2020 ξεκίνησε δυνατά, με ενδείξεις ότι θα οδηγήσει σε ένα ακόμα ρεκόρ.

Ισραήλ, το «έθνος των startups»

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο report του Start-Up Nation Central, που αφορά στα στατιστικά στοιχεία για το 2018, στο Ισραήλ υπάρχουν περισσότερες από 6.600 ενεργές startups και περισσότεροι από 430 επενδυτές με μόνιμη παρουσία στην χώρα. Το 23% εξ αυτών προέρχονται από τρίτες χώρες (ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και Κίνα). Την ίδια στιγμή, εντοπίζονται περισσότερα από 225 hubs (accelerators, co-working χώροι και προγράμματα γύρω από την επιχειρηματικότητα).

Με πληροφορίες από globes

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr