NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

100 θέσεις εργασίας στα Lidl, με αποδοχές που φτάνουν ακόμη και τα 2.900 ευρώ

100 θέσεις εργασίας στα Lidl, με αποδοχές που φτάνουν ακόμη και τα 2.900 ευρώ

100 θέσεις εργασίας προσφέρει, αυτή τη στιγμή, η γνωστή αλυσίδα super market Lidl. Πρόκειται για θέσεις που αφορούν σε μια σειρά ειδικοτήτων - κυρίως στις πωλήσεις - σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα.

Έτσι, αυτή τη στιγμή, προσφέρεται 1 θέση εργασίας για διοικητικά στελέχη πωλήσεων, 1 θέση γραμματείας, 74 θέσεις που αφορούν στον τομέα των πωλήσεων, 1 trainee και μια αποθήκης.

Ορισμένες που ξεχωρίζουν είναι η θέση Networking Engineer στη Σίνδο Θεσσαλονίκης (με αποδοχές που ξεκινούν περίπου από 2.100€ μικτά, φτάνοντας περίπου τα 2.900€ μικτά στο 4ο έτος απασχόλησης), η θέση Property Manager στη Θεσσαλονίκη (αποδοχές που ξεκινούν περίπου από 1.900€, φτάνοντας περίπου τα 2.630€ στο 4ο έτος απασχόλησης) αλλά και οι Διευθυντές-τριες Καταστήματος στο Νομό Μεσσηνίας (αποδοχές που ξεκινούν από 1.700€ μικτά κατά την εκπαίδευση και φτάνουν τα 2.500€ μικτά στο 4ο έτος απασχόλησης).

Η εταιρεία προσφέρει και θέσεις για υπάλληλο καταστήματος (μερική απασχόληση) σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με αποδοχές που ξεκινούν από περίπου 500€ μικτά, για 4ωρη εργασία.

Δείτε όλες τις θέσεις εδώ: kariera.lidl.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr