NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

ne33 ThinkTank: «Διεθνοποίηση μέσω της Amazon» σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ηράκλειο

ne33 ThinkTank: «Διεθνοποίηση μέσω της Amazon» σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ηράκλειο

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν, σε μικρό χρονικό διάστημα, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες διεθνοποίησης μέσω της Amazon

Με κεντρικό θέμα την διεθνοποίηση – πώληση προϊόντων μέσω της πλατφόρμας της Amazon θα πραγματοποιηθούν τα προσεχή ne33 ThinkTank στη Θεσσαλονίκη (9 Μαρτίου), στην Αθήνα (11 Μαρτίου) και το Ηράκλειο (14 Μαρτίου).

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν, σε μικρό χρονικό διάστημα, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες διεθνοποίησης μέσω της Amazon, αλλά και με ποιο τρόπο αυτοί θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν με επιτυχία την πλατφόρμα της Amazon. Επιπλέον θα γνωρίσουν όλα τα μοντέλα πωλήσεων που διατίθενται επί του παρόντος στην Amazon, μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους, αλλά και τις διαφορετικές στρατηγικές προσέγγισης.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν τα προϊόντας τους στην πλατφόρμα της Amazon και έχουν συγκεκριμένες ανάγκες κατάρτισης, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούν με ειδικούς, για να βρουν από κοινού τη βέλτιστη ιδεατή λύση για να χρησιμοποιήσουν με επιτυχία το κανάλι της Amazon στην ευρωπαϊκή αγορά και στη συνέχεια να σχεδιάσουν μαζί τους τα επόμενα βήματα.

Οι διακεκριμένοι εισηγητές είναι, μεταξύ άλλων, οι κάτωθι:

  • Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Digital & E-Business | INTZEIDIS Consulting, Founder & CEO |neoecommerce.gr (ne33)
  • René Steinbusch, Founder & CEO | Marketplace Experts
  • Melanie Erler, Senior Project Manager | Marketplace Experts
  • Marcel Unger, Performance Marketing Manager | Marketplace Experts

Mε 150 εκατ. μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας Prime και με συνολικές πωλήσεις για το 2019 ύψους 280,5 δισ. δολάρια παγκοσμίως, γίνεται ευθύς κατανοητό ότι εφόσον οι Έλληνες έμποροι, κατασκευαστές και ελληνικά Brands θελήσουν να κατακτήσουν την ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά, τότε αυτοί θα πρέπει να αναρτήσουν τα προϊόντα τους εκεί που είναι και οι πελάτες τους. Αυτοί, βέβαια, βρίσκονται, πού άλλου, μα πρωτίστως στην πλατφόρμα της Amazon!“ δήλωσε ο κ. Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Ιδρυτής και CEO του ne33. Ενώ συμπλήρωσε: „Δυστυχώς, μετρημένες στα δάχτυλα είναι οι ελληνικές εταιρείες που έχουν κατανοήσει ότι μια από τις σημαντικότερες στρατηγικές διεθνοποίησης είναι η πώληση των εμπορευμάτων τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες – marketplaces της Amazon, της Zalando και της παρέα τους.“

Το ne33 ThinkTank της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο The Exclesior Hotel, τo ne33 ThinkTank της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Elia Ermou Hotel και το ne33 ThinkTank του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel, ενώ οι εργασίες θα αρχίσουν στις 18:30 το απόγευμα.

Η συμμετοχή για τους επιλεγμένους-επιβεβαιωμένους εμπόρους, κατασκευαστές και Brands θα είναι εντελώς δωρεάν, ενώ απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, ενώ η γλώσσα των σεμιναρίων θα είναι η αγγλική.

Τα ne33 ThinkTank Events διεξάγονται από κοινού από το neoecommerce.gr και τους ne33-Pioneers, τους πρωτοπόρους παρόχους υπηρεσιών που θέλουν να στηρίξουν στρατηγικά την ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα, ενώ απευθύνονται αποκλειστικά σε γενικούς διευθυντές, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές εξαγωγών, διευθυντές μάρκετινγκ, διευθυντές στρατηγικής ανάπτυξης, διευθυντές ηλεκτρονικού εμπορίου, εμπορικών εταιρειών, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών. Μέχρι στιγμής περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη έχουν παρακολουθήσει τις παραπάνω ημερίδες.

Περισσότερες πληροφορίες και την οnline αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε στα παρακάτω link:

__________________

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr