NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Workathlon: Πάνω από 1000 ξενοδοχειακά ταλέντα στην ημέρα καριέρας στην ΑΘήνα

Workathlon: Πάνω από 1000 ξενοδοχειακά ταλέντα στην ημέρα καριέρας στην ΑΘήνα
07_02_2020 | 16:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η τέταρτη για φέτος Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία, καθώς συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 1,000 υποψηφίων και 30 εταιριών Φιλοξενίας.

Ο πολυχώρος πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ, στην καρδιά της Αθήνας, φιλοξένησε την τελευταία για φέτος ημέρα καριέρας της Workathlon για τον ξενοδοχειακό κλάδο. 32 συνολικά ξενοδοχεία, υπηρεσίες αεροδρομίου, cruising companies δήλωσαν το παρών με μερικά κορυφαία ονόματα μεταξύ αυτών τους Viking, Goldair Handling, Crystal Waters, Lindos Hotels, Costa Navarino! Ξενοδοχειακά ταλέντα κάθε ηλικίας, πόστου και εμπειρίας βρέθηκαν στον πολυχώρο ΑΘΗΝΑΙΣ για να γνωρίσουν από κοντά τους πιο αξιόλογους εργοδότες και να θέσουν τις βάσεις μελλοντικής τους συνεργασίας.

«Επειδή όμως στόχος όλων στον Τουρισμό είναι πάντα να εξελισσόμαστε και να μαθαίνουμε, η Workathlon εξασφάλισε για τους παρευρισκόμενους, παράλληλα με την ημέρα καριέρας, τρία δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια! Οι εκπρόσωποι της Viking έκαναν αρχικά μια σύντομη παρουσίαση της εταιρίας κερδίζοντας το ενδιαφέρον ακόμη περισσότερων υποψήφιων, οι Coca-Cola Τρία Έψιλον και Bar Philosophy μοιράστηκαν έπειτα τα απόλυτα μυστικά για τη τέχνη του bartending ενώ η Chateu de Service έκλεισε με το πλέον εξειδικευμένο workshop για το στήσιμο επίσημου δείπνου» σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr