NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Adecco: Πρόγραμμα «CEO for One Month» για τους «ηγέτες του αύριο»

Adecco: Πρόγραμμα «CEO for One Month» για τους «ηγέτες του αύριο»

Το πρόγραμμα CEO for One Month του Ομίλου Adecco δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει σε νέους υποψηφίους με λίγη ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία την ευκαιρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, η οποία δεν είναι δυνατόν να αποκτηθεί στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο.

Οι νέοι που θα επιλεχθούν από κάθε χώρα θα αξιολογηθούν με βάση την απόδοσή τους ως ‘CEO for One Month’, δουλεύοντας δίπλα στον εκάστοτε CEO του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους. Στη συνέχεια, δέκα από αυτούς τους ταλαντούχους υποψηφίους θα επιλεχθούν για να συμμετάσχουν σε ένα απαιτητικό boot camp, όπου θα αξιολογηθούν ως προς την ικανότητα συνεργασίας, αλλά και τις καινοτόμες ιδέες τους. Μόνο ένας εξ αυτών θα εργαστεί για έναν μήνα δίπλα στον Alain Dehaze, Global CEO του Ομίλου Adecco. Πρόκειται για μια εμπειρία ζωής που αποτελεί την ιδανική αφετηρία για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη κάθε νέου.

Σχολιάζοντας το πρόγραμμα o Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Cluster Head Adecco Group Greece & Bulgaria, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα ‘CEO for One Month’ του Ομίλου Adecco είναι μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τη διαδικασία επιλογής και για εκείνον ή εκείνη που θα επιλεχθεί για τη θέση να αναπτύξει δεξιότητες και ικανότητες μέσα από την εντατική διάδραση με τα ηγετικά στελέχη του οργανισμού μας. Απώτερος στόχος μας είναι να συμβάλουμε ενεργά στη βελτίωση της απασχολησιμότητας των νέων μέσω ενός προγράμματος που αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό για τους υποψηφίους που κάνουν τώρα τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα γεμάτοι φιλοδοξίες και όρεξη για μάθηση».

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος ‘CEO for One Month’. Στη συνέχεια, θα περάσουν από μια ολοκληρωμένη διαδικασία αξιολόγησης για την επιλογή εκείνου που θα αναλάβει τον ρόλο του CEO for One Month στη χώρα μας. Η θέση είναι έμμισθη με σκοπό την υποστήριξη της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εξέλιξης του υποψηφίου που θα επιλεχθεί. Οι επιλεγμένοι ‘CEOs for One Month’ από όλες τις χώρες, ως μέλη ενός παγκόσμιου δικτύου, λαμβάνουν συνεχή καθοδήγηση και έχουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες στον Όμιλο Adecco.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr