NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Την Plushost.gr επέλεξε το δανέζικο brand Georg Jensen για το e-shop του

Την Plushost.gr επέλεξε το δανέζικο brand Georg Jensen για το e-shop του

Το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την ανάπτυξη του e-shop του παγκοσμίου φήμης δανέζικου brand, Georg Jensen, ανέλαβε η plushost.gr. Το γνωστό brand, που δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό κοσμημάτων και ειδών σπιτιού υψηλής αισθητικής, έκανε την είσοδό του στην Ελλάδα, για πρώτη φορά πριν λίγους μήνες.

Η εξειδικευμένη ομάδα της plushost.gr, αναλαμβάνοντας να συστήσει στους Έλληνες καταναλωτές το σκανδιναβικό brand, δημιούργησε ένα άρτιο e-shop, το georgjensen.gr εξοπλίζοντάς το με όλα τα σύγχρονα εργαλεία, που προσφέρει η premium υπηρεσία της εταιρείας, “360° e-commerce by plushost”, όπως: σύγχρονη πλατφόρμα απαράμιλλης λειτουργικότητας, πλήρης αυτοματοποίηση, web analytics, SEO & CRO, εκπληκτικά αποδοτικό 360° marketing plan, μοντέρνο design σε adaptive τεχνολογία, αξιοπιστία και ασφάλεια συναλλαγών, απίστευτη ταχύτητα πλοήγησης και ολοκλήρωσης της παραγγελίας με one click checkout κ.α.. Μέσα σε λίγους μήνες, η plushost.gr κατάφερε να αναπτύξει ένα κερδοφόρο και αποδοτικό e-shop, χαρίζοντας παράλληλα στον καταναλωτή μία πρωτόγνωρη αγοραστική εμπειρία.

Ειδικότερα, στον ψηφιακό διαδικτυακό τόπο georgjensen.gr, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε ένα φιλικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής και να βρει εύκολα και γρήγορα όλες τις συλλογές κοσμημάτων Georg Jensen, καθώς και μία ευρεία γκάμα επιλεγμένων ειδών σπιτιού, σερβιρίσματος και bar. Με ιστορία που ξεπερνά τα 100 χρόνια, το παγκοσμίου φήμης σκανδιναβικό brand Georg Jensen, είναι συνώνυμο με την εκπληκτική παραδοσιακή δεξιοτεχνία, την άριστη ποιότητα κατασκευής και τη διαχρονική αισθητική. Το καλλιτεχνικό ταλέντο σε συνδυασμό με το μοναδικό δημιουργικό όραμα του ιδρυτή της, Georg Jensen, ήταν τα θεμέλια πάνω στα οποία δημιουργήθηκε η εταιρία στην Κοπεγχάγη, το 1904. Το brand συνεργάζεται με τους πιο καινοτόμους designers και διακεκριμένους καλλιτέχνες της κάθε εποχής, για τον μοναδικό σχεδιασμό κοσμημάτων και ειδών σπιτιού.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr