NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Αλλάζει χέρια η Victoria's Secret έναντι 1,1 δισεκατομμυρίου δολαρίων

Αλλάζει χέρια η Victoria's Secret έναντι 1,1 δισεκατομμυρίου δολαρίων
20_02_2020 | 17:10 20_02_2020 | 17:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η L Brands συμφώνησε να πουλήσει ένα μερίδιο του brand Victoria's Secret στην Sycamore Partners σε μια συμφωνία που εκτιμά την αξία της εταιρείας εσωρούχων στα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Sycamore Partners και η L Brands θα μοιράσουν τον έλεγχο του brand: το private equity αγοράζει μερίδιο 55%, ενώ η L Brands αναλαμβάνει τον έλεγχο του εναπομείναντος 45%, αλλά η Victoria's Secret θα μετατραπεί σε μια πλήρως ιδιωτική εταιρεία. Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν την συμφωνία την Πέμπτη.

Ο Leslie Wexner, ο 82χρονος δισεκατομμυριούχος που λειτουργεί την L Brands εδώ και αρκετές δεκαετίες, αφήνει τη θέση του CEO και προέδρου, στο πλαίσιο του deal. Θα παραμείνει στο συμβούλιο της L Brands ως επίτιμος πρόεδρος.

Σε σχετικό δελτίο τύπου, ο Wexner τόνισε ότι ο διαχωρισμός της Victoria's Secret «παρέχει τον καλύτερο δρόμο για την αποκατάσταση αυτών των επιχειρήσεων στα ιστορικά επίπεδα κερδοφορίας και ανάπτυξης». Εξήρε τη Sycamore για τη «βαθιά εμπειρία» της στη λιανική και είπε ότι θα φέρει μια «νέα προοπτική και μεγαλύτερη εστίαση στην επιχείρηση».

Με πληροφορίες από CNN

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr