NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Προτεραιότητα τα «cold logistics» στη χρηματοδότηση της βιώσιμης ανάπτυξης

Προτεραιότητα τα «cold logistics» στη χρηματοδότηση της  βιώσιμης ανάπτυξης

Με συμμετοχή στελεχών των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υποδομών & Μεταφορών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, φορέων του κλάδου των Logistics, καθώς και περισσότερων από 90 επιχειρήσεων του ευρύτερου επιχειρηματικού χώρου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Βιομηχανίας Ψύχους & Logistics την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο του Gazοo Events.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του o κ. Αναστάσιος Μητιακούδης Διευθυντής Γενικής Διεύθυνσης Βιομηχανίας και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τα «cold logistics» έχουν προτεραιότητα στη χρηματοδότηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και μας απασχολεί ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας των επιχειρήσεων, με αξιοποίηση κάθε δυνατού μέσου που παρέχει σήμερα η Πολιτεία, αλλά και η ιδιωτική αγορά. Συμμετείχε επίσης ο κ. Βασίλης Λιόγκας εκπρόσωπος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του 2019, και η έναρξη των μαθημάτων του προγράμματος ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 1200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου.

Στους στόχους του 2020, κυριαρχεί πέραν της 3ης Πανελλήνιας Έρευνας για ψυχόμενα logistics και της έναρξης των εργασιών του Cluster, η αποστολή της Ελληνικής υποψηφιότητας μέσω του συνδέσμου για νέους έως 34 χρόνων, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2020 GCCA Europe Future Leader Award», ο οποίος θα διεξαχθεί από την Global Cold Chain Alliance στις 18-20 Μαρτίου στο Ρότερνταμ.

Επιπλέον ανακοινώθηκε η διοργάνωση δυο συνεδρίων

: «Αλεξανδρούπολη Ιούνιος 2020» και « Κρήτη Οκτώβριος 2020».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr