NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Microsoft ανοίγει εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης στη Ρουμανία

Η Microsoft ανοίγει εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης στη Ρουμανία
21_02_2020 | 14:29 21_02_2020 | 14:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Καινοτομία & έρευνα

Η Microsoft ξεκίνησε, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, το πρώτο εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης στην Ακαδημία Οικονομικών Σπουδών του Βουκουρεστίου (ASE), ενός από τα μεγαλύτερα οικονομικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Ρουμανία.

Στο νέο εργαστήριο, το οποίο απαίτησε επένδυση ύψους 50.000 ευρώ, οι μαθητές μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη μηχανική μάθηση, να δημιουργήσουν και να δοκιμάσουν αλγορίθμους ΑΙ, να αποθηκεύσουν και να διαχειριστούν τεράστιους όγκους δεδομένων ή να αναπτύξουν εφαρμογές και πλατφόρμες.

Από τις 3 Μαρτίου, 11 μηχανικοί cloud από τη Microsoft Romania θα διοργανώσουν μαθήματα που θα βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν τεχνικές και επιχειρηματικές δεξιότητες καινοτομίας. Η πρώτη σειρά μαθημάτων που θα πραγματοποιηθεί στο νέο εργαστήριο θα επικεντρωθεί στις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία της πληροφορίας, χρησιμοποιώντας Azure, την πλατφόρμα υπολογιστικής νέφους της Microsoft.

Τα επόμενα μαθήματα θα επικεντρωθούν στην τεχνητή νοημοσύνη και οι φοιτητές θα ενθαρρυνθούν να αναπτύξουν τα δικά τους έργα.

Με πληροφορίες από romania-insider

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr