NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Επίσκεψη ευρωβουλευτών στην Ουάσιγκτον για τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ

Επίσκεψη ευρωβουλευτών στην Ουάσιγκτον για τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ

Αντιπροσωπεία ευρωβουλευτών της Επιτροπής του ΕΚ για το Διεθνές Εμπόριο θα συναντηθεί με τους Αμερικανούς ομολόγους της στο Κογκρέσο και με Αμερικανούς αξιωματούχους αρμόδιους για θέματα εμπορίου, στο πλαίσιο τετραήμερης επίσκεψης με στόχο τη μείωση των τρεχουσών εντάσεων στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας είναι τα ακόλουθα: Bernd Lange, Danuta Hübner, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Miapetra Kumpula-Natri, Liesje Schreinemacher, Reinhard Bütikofer, Geert Bourgeois (ECR, ΒΕ).

Οι ευρωβουλευτές πρόκειται να συναντηθούν με αξιωματούχους του γραφείου του εμπορικού αντιπροσώπου των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου για θέματα εμπορίου, Jeff Gerrish, και των μελών της επιτροπής «House Ways and Means» και της υποεπιτροπής εμπορίου.

Θα συναντηθούν επίσης με αξιωματούχους του Υπουργείου Εξωτερικών, Οικονομικών και Εμπορίου, επιχειρηματικών οργανώσεων, περιβαλλοντικών οργανώσεων, κοινωνίας των πολιτών, συνδικαλιστικών οργανώσεων και ομάδων προβληματισμού.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr