NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Καινοτομία & έρευνα
ανάγνωση

Το βάδισμα και οι καρδιακοί παλμοί στα μελλοντικά συστήματα πληρωμών της MasterCard

Το βάδισμα και οι καρδιακοί παλμοί στα μελλοντικά συστήματα πληρωμών της MasterCard
21_02_2020 | 15:59 21_02_2020 | 16:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Καινοτομία & έρευνα

Ο πάροχος πληρωμών διερευνά καινοτόμα συμπεριφορικά βιομετρικά στοιχεία όπως το βάδισμα, το πρόσωπο, τον καρδιακό παλμό και τις φλέβες για νέους τρόπους αναγνώρισης στα μελλοντικά συστήματα πληρωμών.

Οι επιβάτες θα μπορούν σύντομα να έχουν πρόσβαση στις δημόσιες συγκοινωνίες με τεχνολογία που θα τους αναγνωρίζει από τον τρόπο που περπατούν.

Η Mastercard συνεργάζεται με τις επιχειρήσεις του συγκεκριμένου κλάδου για την ανάπτυξη ενός νέου συστήματος που θα πιστοποιούσε τους επιβάτες από το βάδισμα τους.

Ο πάροχος πληρωμών δήλωσε στο MarketWatch ότι ο καθένας έχει έναν μοναδικό τρόπο που περπατά και ερευνά τις καινοτόμες βιομετρικές συμπεριφορές όπως το βάδισμα, το πρόσωπο, τον καρδιακό παλμό και τις φλέβες για συστήματα μελλοντικών πληρωμών.

Ο Ajay Bhalla, πρόεδρος λύσεων πληροφορικής και πληροφοριών για τη Mastercard, «ο τρόπος με τον οποίο κρατάτε το τηλέφωνό σας, το αυτί που χρησιμοποιείτε και πώς τα δάχτυλά σας αγγίζουν τα κουμπιά είναι όλα μοναδικά για εσάς. Έχουμε δοκιμάσει τον κτύπο της καρδιάς, την τεχνολογία των φλεβών και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι περπατούν για να πιστοποιήσουμε τους ανθρώπους».

Με πληροφορίες από marketwatch

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr