NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

INTRASOFT International: ​Νέο σημαντικό έργο για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης​

INTRASOFT International: ​Νέο σημαντικό έργο για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης​

Η INTRASOFT International ανέλαβε ένα νέο σημαντικό έργο από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (European External Action Service - ΕΥΕΔ).

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε σχετικά: «To νέο αυτό έργο, αποδεικνύει περίτρανα την αναγνώριση της INTRASOFT International σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Υπογραμμίζει το συνολικό ταλέντο της εταιρείας μας και την εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει από εκατοντάδες πλέον Δημόσιους και Ιδιωτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική χάρη στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και συστημάτων που παρέχουμε. Η προσήλωση μας στις ανάγκες των πελατών αλλά και του κοινωνικού συνόλου είναι δεδομένη και αποτελεί τον βασικό λόγο της πολυετούς και διεθνούς επιτυχίας μας».

Παράλληλα με τη νέα αυτή επιτυχία, η εταιρεία συνεχίζει την υλοποίηση καινοτόμων έργων για το Ελληνικό Δημόσιο. Ένα από τα πλέον κομβικά έργα που εκτελεί εδώ και είκοσι χρόνια η INTRASOFT με εξειδικευμένη ομάδα στελεχών, περιλαμβάνει την υλοποίηση, διαρκή υποστήριξη και συνεχή εξέλιξη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του τέως ΙΚΑ. Το σύστημα αυτό μετεξελίχθηκε ώστε να ενσωματώσει τις λειτουργίες των λοιπών τέως Φορέων που συγχωνεύθηκαν στον ΕΦΚΑ και αποτελεί έκτοτε το ΟΠΣ που υποστηρίζει πλήρως την λειτουργία του μοναδικού Οργανισμού Κύριας Ασφάλισης της χώρας.

intrasoft-internationa-eyed.png?mtime=20200225152002#asset:168469


Η INTRASOFT παρέδωσε με επιτυχία το σύστημα έκδοσης συντάξεων χηρείας, που ταλάνιζε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, ενώ επέλυσε και σειρά σοβαρών εκκρεμοτήτων που υπήρχαν από την προγενέστερη ψήφιση νόμων, όπως: η έκδοση των ενημερωτικών σημειωμάτων συντάξεων, η υλοποίηση του πλαφόν στις πληρωμές συντάξεων, η ανακατανομή των κρατήσεων ασθενείας και ΑΚΑΓΕ, η υλοποίηση των απονομών και πληρωμών συντάξεων με χρόνο ασφάλισης σε χώρα ΕΕ ή με διμερείς συμβάσεις και άλλα.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου για την Άμεση Απονομή Σύνταξης, η εταιρεία μας συμφώνησε στην τροποποίηση και επαύξηση του φυσικού αντικειμένου, προκειμένου να επιτευχθεί ο νέος κυβερνητικός στόχος στο πλαίσιο του e-Ε.Φ.Κ.Α. για την αυτοματοποίηση έκδοσης των Συντάξεων. Συνεπώς αρχίζοντας από τον Ιούνιο του 2020 και έως τον Ιούνιο του 2021, σταδιακά θα εκδίδονται πλέον αυτόματα, άνω του 90% των περιπτώσεων συνταξιοδότησης.

Σημειώνεται ότι η ΕΥΕΔ είναι η διπλωματική υπηρεσία και το Υπουργείο Εξωτερικών και Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με έδρα στις Βρυξέλλες. Ρόλος της είναι να βοηθά τον επικεφαλής εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ στην άσκηση κοινής εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας για την Ένωση. Το συγκεκριμένο νέο έργο είναι το πλαίσιο ISDLS II το οποίο καλύπτει υπηρεσίες project management, ανάλυσης, συνεργατικής υποστήριξης, ανάπτυξης λογισμικού και testing. Επιπλέον, η INTRASOFT International αναμένεται να υποστηρίξει την ορθή λειτουργία των συστημάτων Πληροφορικής της ΕΥΕΔ, αλλά και τις μελλοντικές προκλήσεις στο κομμάτι του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της.


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr